AcasăNewsTudose contraatacă prin Nica

Tudose contraatacă prin Nica

În numele premierului, ministrul Marius Nica se hârjonește cu Dragnea în dosarul TelDrum

Ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Marius Nica, îi face o surpriză neplăcută lui Liviu Dragnea: a anunțat că instituția condusă de el s-a constituit parte în dosarul „Tel Drum”.

În numele premierului ministrul Marius Nica se hârjonește cu Dragnea în dosarul TelDrum

La nivel oficial, Marius Nica a susținut că nu e vorba despre ”persoane” (despre persoana lui Dragnea mai exact), ci despre obligația unui stat membru UE de a trece la recuperarea unor sume fraudate – aceasta fiind acuzația adusă de OLAF în dosarul TelDrum. Afacere în care prejudiciul estimat de DNA este, în cazul lui Liviu Dragnea, de peste 127 de milioane de lei, sumă pentru care DNA a și pus sechestru pe averea liderului PSD. La nivel neoficial, poziția adoptată de Marius Nica în dosarul TelDrum este tradusă (mai ales de pesediști) ca un nou atac dat lui Dragnea de către premierul Mihai Tudose. Un premier care nu știe încă dacă își va putea sau nu trece bugetul prin Parlament, respectiv dacă își va păstra locul de muncă de la Palatul Victoria și în 2018. Iar dată fiind relația tensionată existentă între Dragnea și Tudose, nu este deloc exclus ca proiectul de buget pe 2018 să se lovească nu atât de criticile Opoziției cât de cele ale social-democraților care altfel sprijină cu tot sufletul, plus voturile parlamentarilor lor, actualul Guvern. Asta dacă nu cumva parlamentarii în cauză vor primi un ordin contrar de la un Liviu Dragnea supărat. Pe modul în care evoluează dosarul TelDrum, de exemplu.

author avatar
Simona Badulescu
810 afisari

2 COMENTARII

  1. CEI DE LA TELDRUM SI MINISTERUL DEZVOLTARII UNDE DRGNEA A GESTIONAT FONDURI DACA NU SE CONSTITUIE PARTE CIVILA IN CAZUL UNOR FRAUDE CONSTATATE DE PROCURORI POT FI ACUZATI PENAL PT TAINUIRE ORI FAVORIZAREA INFRACTORULUI.
    RO este STAT MAFIOT DIN LUMEA A TREIA.

  2. Fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii, idiotii si retarzii, nimfomanii si bastarzii, bâlbâiţi cu gura strâmbă au devenit stăpânii acestei naţii…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger