Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tudorel Toader pune piciorul in prag: isi ia purtator de cuvant

Tudorel Toader pune piciorul in prag: isi ia purtator de cuvant

Autor:

Vestea este buna pentru toti cei nauciti deja de expozeurile ministrului de Justitie. Prost va fi pentru purtatorul de cuvant, care nu prea va avea ce vorbe/decizii sa poarte.

 

tudorel toader 1 Tudorel Toader pune piciorul in prag: isi ia purtator de cuvant

Ministrul Justitiei este preocupat de angajarea unor consilieri, nu de PSD si Kovesi

Desi pesedistii il ameninta cu demiterea in cazul in care nu-si aduna curajul si nu-i cere presedintelui Iohannis demiterea Codrutei Kovesi, pe Tudorel Toader il doare la basca. Si mai exact, Tudorelul de la Justitie se gandeste sa-si ia doi consilieri personali, unul responsabil cu comunicarea si relatiile publice si al doilea specialist in tehnologia informatiilor si comunicatii – fapt demonstrat de comunicatul oficial dat de Ministerul Justitiei pe tema. Iar ca sa fie sigur ca lumea va afla de oferta, Toader insusi a postat comunicatul si pe pagina sa de Facebook. Asta desi logic ar fi ca singura sa preocupare in aceste zile sa fie satisfacerea dorintei doamnei premier, sefa sa directa, care i-a cerut expres sa lase Japonia si sa revina rapid in tara, unde PSD se asteapta ca Tudorel sa descalceasca (in regim de urgenta!) itele Justitiei. In loc sa se urce pe prima matura si sa aterizeze in timp record pe prispa doamnei Dancila, Tudorel Toader pare mai interesat de gasirea unui purtator de cuvant. Unul care sa-i livreze raspunsurile in doi peri si sa suporte asalturile jurnalistilor care nu pricep cum trebuie tratat un profesor de drept care face pe ministrul in timpul liber. Iar daca tot este atat de setat pe angajarea unei ”trompete” personale, Tudorel pare sa dea de inteles ca va mai adasta multa vreme la Ministerul Justitiei, cu sau fara Kovesi la DNA.


1 Comentariu la Tudorel Toader pune piciorul in prag: isi ia purtator de cuvant

  1. Si asa nu prea mai sunt inculpari de senzatia si se pleaca din tara sau chiar din penitenciar. Lumea se gândeste ca la DNA ar putea veni Serban Nicolae, Codrin, Nastase, Ciuvica sau Bolcas, dar binomul atacat a avut destul timp sa pregateasca pe unul mai dificil si decât Kovesi.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!