Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tudorel Toader, prezent la dezbaterea motiunii

Tudorel Toader, prezent la dezbaterea motiunii

Autor:

Ministrul Justitiei va afla, peste mai putin de trei ore, ce anume contine motiunea simpla pe Justitie, ce  va fi dezbatuta in Camera Deputatilor.

 

toader Tudorel Toader, prezent la dezbaterea motiuniiDe la Palatul Victoria, unde va participa la sedinta de Guvern programata sa inceapa la ora 14, Tudorel Toader se va indrepta spre Parlament, pentru a fi prezent la citirea motiunii simple pe care au depus-o 91 de alesi ai neamului de la PNL si USR, membri in cadrul Camerei inferioare a Legislativului. Foarte probabil, ministrul Justitiei isi va sustine un punct de vedere de la tribuna salii de sedinta.

Motiunea simpla denumita “Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie!” va fi supusa votului in cursul zilei de miercuri.


1 Comentariu la Tudorel Toader, prezent la dezbaterea motiunii

  1. Anonymous

    Secretul stiut de toti comentatorii politici. Tudorel , acest monstru care intruchipeaza juristii anilor 1950-60 care au masacrat elitele interbelice, are deja postul de notar asigurat. Va pleca dupa ce a facut o treaba ingrata , mai ca Jordache tantalaul, exact ca ministrii , fara sa dea socoteala pentru ceeea ce a facut. Mizerie comunista .Sa nu uitam si alt domeniu important pentru romani, sportul cu fotbalul in fata , unde un italian , Mangia de la Craiova a ajuns la aceiasi concluzie ca neamtul fost la nationala , care a luptat fara succes pentru acelsi lucru care distruge sportul romanesc de 73 de ani: mentalitatea competitorilor care este erodata cu buna stiinta a diriguitorilor comunisti.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!