Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tudorel Toader, intrevedere cu Comisia de la Venetia, pe final de mandat

Tudorel Toader, intrevedere cu Comisia de la Venetia, pe final de mandat

Autor:

Dupa ce in prima faza Tudorel Toader anuntase pe contul personal de pe o cunoscuta retea de socializare, printr-o fotografie, faptul ca a venit luni dumineata la lucru, la MJ, pe pagina oficiala a institutiei a fost anuntat programul oficial al ministrului demisionar al Justitiei.

 

toader 3 720x389 Tudorel Toader, intrevedere cu Comisia de la Venetia, pe final de mandat

Tudorel Toader, in fruntea Ministerul Justitiei din 23 februarie 2017

Asa s-a aflat ca, pe final de mandat, adica in asteptarea unei decizii de la Cotroceni cu privire la inlocuirea din functie, Toader va avea, miercuri dimineata, o intrevedere cu reprezentantii Comisiei de la Venetia. Oficialii din cadrul grupului de raportori ai Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept sunt asteptati la Ministerul Justitiei miercuri dimineata, la ora 9.

Mai mult, pana sa afle ce hotaraste Klaus Iohannis cu privire la anuntata remaniere guvernamentala, s-a facut public faptul ca pe agenda de lucru a lui Toader – caruia PSD-ul i-a retras sprijinul politic si l-a propus pe Eugen Nicolicea in locul sau – figureaza si participarea, tot pe 24 aprilie, la sedinta de Guvern de la Palatul Victoria.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!