Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tudorel Toader, de neclintit

Tudorel Toader, de neclintit

Autor:

Ministrul Justitiei Tudorel Toader pare sa fie cel mai disputat guvernant pe care unii il doresc, dar pe care altii incearca sa-l demita. Cu calmul care il caracterizeaza, Toader a sustinut de-a lungul timpului ca nu are nicio teama in a fi demis, dar ca va pleca din functie doar dupa ce numele noului ministru, care va veni dupa el, ”va fi scris in Monitorul Oficial”, asa cum prevede legea.

 

tudorel toader Tudorel Toader, de neclintitIeri, parlamentarii au avut de luat o decizie definitiva in demiterea minitrului Toader. Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, intitulata “Tudorel Toader si PSD – ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie”, a fost  initiata de 91 de deputati de la PNL si USR si a fost dezbatuta in Camera Deputatilor. Inainte de vot, purtatorul de cuvant al PSD, Olguta Vasilescu, a afirmat ca deputatii social-democrati vor vota impotriva motiunii, subliniind ca daca PSD are ceva de reglat cu Tudorel Toader, o va face ca partid, nu prin motiune depusa de opozitie. La vot, motiunea ” a cazut cu brio!”, demonstrand inca o data ca Tudorel Toader este de neclintit. Astfel, s-au inregistrat 126 voturi pentru, 148 contra si doua abtineri.


1 Comentariu la Tudorel Toader, de neclintit

  1. Anonymous

    Tudorel Toader este eminenta cenusie a justitei din Romania,un specialist,si toti neavenitii il vor dat deoparte.Uitati-va numai la securistii din USR impreuna cu sasul de la cotroceni cat se zbat sa-l schimbe de frica sa nu-si piarda sprijinul din DNA si in taica Lazar,care daca pica sasul va face puscarie.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!