AcasăNewsTudorel Toader cere revocarea sefei DNA, Laura Kovesi

Tudorel Toader cere revocarea sefei DNA, Laura Kovesi

Intrebat in legatura cu recentele afirmatii ale sefului statului la adresa sa, Toader a replicat scurt: "daca v-a spus dansul, eu pot sa-l contrazic pe dumnealui? Presedintele republicii totdeauna cred ca are dreptate, nu?"

Intr-o declaratie de presa ce a durat o ora si 20 de minute, ministrul Justitiei a prezentat, practic, 20 de motive pentru care propune revocarea Laurei Kovesi de la sefia DNA.

Dupa ce le-a enumerat, Tudorel Toader a anuntat ca declanseaza procedura de revocare din functie a procurorului-sef DNA. Si va trimite Sectiei pentru procurori a CSM-ului, dar si presedintelui raportul prezentat, in sinteza, in aceasta seara, „pentru a analiza si decide in acord cu competentele pe care fiecare le are”.

De la inceputul prezentarii, Toader mentionase ca raportul pe care il va face public joi seara este unul „destul de cuprinzator”, ce are 36 pe pagini in sinteza, si ca are in vedere sa prezinte „in diagonala”, cu tot cu concluziile. Acestea din urma fundamentate „pe un numar de 20 de puncte care prezinta 20 de categorii, de acte si fapte, mentionate in prezentul raport”. Si a subliniat ca au fost analizate acte si actiuni concrete, inclusiv declaratii publice ale procurorului-sef al DNA.

869 afisari

7 COMENTARII

  1. Nu se va schimba nimic in aceasta Colonie numita corect de basau romanica.Mutalakul,dupa ce s-a antepronuntat cu privire la pupila lui si mercenara stapanilor,acum,fara sa citeasca raportul/informare al ministrului justitiei coloniale,se antepronunta inainte de a citi tot raportul cu probe reale si concluzii devastatoare.Cine se mai asteapta ca mutalakul sa o demita sa astepte mult si bine caci asteapta degeaba.Singurii care o pot demite pe mercenara sunt stapanii coloniei,in primul rand principalul reprezentant al acestora,insa aceasta a indeplinit ordinele si chiar a plusat,asa ca mercenarul guvernator numit se conformeaza.Atunci sa continuie circul,comedia neagra si tot tacamul.

    • Esti un asin far minte… inteleptule care speli WC-urile Europei si ti-ai parasit copiii si nevasta. Baga-te in tratoria si frige o bere si lasa-ne pe noi sa decidem.

  2. Sincer nu ma asteptam. Era ca un shogun ce ardea luptand. Sincere felicitari. Eu ziceam ca o da la dos cu sistemul sau amana. Beton armat de pod marin.

  3. Il felicit pe Ministrul Justitiei pentru Raport, eu nu vreau sa traiesc intro tara unde se face inchizitie/politie politica Codruta nu a facut nimic, impreuna cu cine stim noi, nu a facut nimic. Marii corupti sunt la locurile lor. Falsifica dosare, hai nu va e rusine de ce o aparati. Vreti sa fim incontinuare rasul Europei din cauza ei, ea nu stie carte.

  4. Tudorele, așa e? Ți-ai băgat nevasta la cașcaval și DNA e pe fir? In noiembrie 2017 Tudorel Toader avea „probleme cu DNA”, fiind implicat intr-o afacere din care a beneficiat sotia sa. Informatia a trecut neobservata la acea vreme. „Toader, ARE probleme cu DNA?!” Se pare ca blajinul domn Toader, ministrul justitiei, are ceva lucruri mai vechi de explicat in legatura cu o bursa de vreo 30.000 de euro pe care sotia domniei sale ar fi primit-o ca urmare a deciziei unei comisii din care facea parte si domnia sa. Bani europeni, multi si-au bagat mana pana la cot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger