AcasăNewsTudorel ne-a mai dat o teapa

Tudorel ne-a mai dat o teapa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader gesticuleaza catre jurnalisti, luni 27 Februarie 2017, la finalul sedintei Curtii Constitutionale, cu privire la un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si DNA. ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO

Deranjat din vizita in Japonia, Tudorel Toader s-a intors decis sa bage toata lumea in boala. Ceea ce a si facut, amanand pentru inca o saptamana anuntarea deciziei legate de revocarea sau nu a Codrutei Kovesi.

Ministrul Justitiei intinde nervii intregii lumi nu numai pesedistilor

Singurul aspect pozitiv al prestatiei lui Toader a fost, ieri dupa-amiaza, scurtarea introducerii la maximum. Pentru prima data, Tudorel Toader a avut nevoie de doar cateva minute pentru a spune nimic – o premiera in comparatie cu expozeurile trecute. Umorul sadic cu care este dotat actualul ministru al Justitiei l-a facut pe acesta sa ne intinda totusi nervii: si-a inceput conferinta cu detalii legate de vizita sa in Japonia si participarea intrerupta la o conferinta referitoare la marile proiecte de regenerare urbana – unde nimeni nu intelege ce a cautat un ministru al Justitiei. Dupa ce aceasta meschina razbunare, Toader a redevenit ministrul cunoscut: un fricos care evita sa ia orice decizie. Ca urmare, cei care ii asteptau decizia cu sufletul la gura au ascultat stupefiati cum Tudorel Toader i-a trimis la plimbare pentru cel putin o saptamana. ”Azi am avut o intrevedere cu premierul referitoare la evaluarea activitatii Ministerului Public, solicitandu-mi sa comunic public rezultatele evaluarii. Potrivit legii, voi prezenta in camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfasurata la nivelul MP, DIICOT, DNA”. Asta este tot ce a catadicsit sa anunte ministrul de Justitie, ieri, inainte de a-si lua talpasita pentru a scapa de intrebarile ziaristilor. Intrebari care de fapt ar trebui sa se rezume la una singura: Ce cauti, Tudorele tata, intr-un Guvern si in fruntea unui minister?

author avatar
Simona Badulescu
243 afisari

2 COMENTARII

  1. Trebuie pusi barbati de lupta nu chacaciosi. Eu am avertizat cu ochii in lacrimi instaurarea mafiei pe vremea chiorului. El a zis eu am simtit. Acum nu mai ai ce sa faci. RAMAI ASA in scurt timp o sa sa se ajunga la crime probabil fioroase. Schimbi ceva o sa fie crime dar probabil ai sansa ta ca stat sa controlezi situatia. Imi pare rau asta e situația. Pe mine nu ma afecteaza nu fac politica militanta nu am afaceri nici bani. Imi pare rau doar pt romanii adevarati. Nu am capacitatea sa lupt mai mult. Dumnezeu e martor.

  2. 2002-2006 erau anii de glorie in care fortificai legiuiai combateai eradicand mafia controland abateri din pripa prin agentii antimafia agere precum anticorpii ce inconjoara mucilaginos microbii in corp, cei omoara prin imobilitate si lipsa perpetuării… Acum e perfect invers ca la cancer. Celula sănătoasă e obligata sa devina bolnava crezand ca asa e sănătoasă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger