AcasăNewsTudorel a devenit DOREL

Tudorel a devenit DOREL

Tehnocratul care si-a asumat readucerea Justitiei pe drumul cel drept a reusit doar sa scurtcircuiteze si mai rau relatia Dragnea – Grindeanu, adancind astfel prapastia din PSD. Ceea ce i-a adus meritatul titlu de “Dorel”.

Dupa ce a evaluat-o de-a rupt-o pe Codruta Kovesi, ministrul Justitiei Tudorel Toader a recunoscut ca nu are tupeul si puterea necesare demiterii sefei DNA. ”Indiscutabil, DNA a derapat institutional, si-a arogat competente si atributii pe care nu le are, a incalcat principiul separatiei puterilor in stat, dar am apreciat ca nu este oportuna in acest moment revocarea”, a conchis ministrul, spre stupoarea majoritatii pesedistilor – care chiar sperau sa scape in sfarsit de Kovesi.

Dragnea vs Grindeanu

Dupa prima noapte petrecuta in tacere dar cu broasca-n gat, Liviu Dragnea a izbucnit public. ”Nu sunt multumit de raport! Eu am spus de multe ori ca voi sustine decizia ministrului daca era argumentata. Din pacate, nu a fost argumentata. Ori era o argumentatie care ne spunea tuturor de ce trebuie tinuti in functie, ori era un raport prin care ne explica de ce trebuie revocati. Am fost foarte dezamagit, nu am vrut sa ies pana astazi (ieri – n.r.). O fi avut intalniri (Tudorel Toader – n.r.), nu o fi avut, nu stiu”, a izbucnit Dragnea, lasand astfel sa se inteleaga ca decizia de pastrare a Codrutei Kovesi la DNA a fost mosita de ministrul nostru impreuna cu ambasadorul american Hans Klemm in timpul intalnirii pe care acestia doi au avut-o chiar in ziua in care Toader trebuia sa anunte rezultatul evaluarii. Spre deosebire de Dragnea, premierul Sorin Grindeanu s-a declarat de acord cu decizia anuntata de Toader. ”Am acordat si acord ministrului Justitiei credit total. Am avut o discutie inainte de prezentarea publica cu domnul ministru. Am inteles foarte bine argumentele pe care dansul le-a prezentat, sunt de acord cu ele”, s-a situat Grindeanu pe o pozitie total opusa sefului sau de partid, fapt care arunca in aer pacea de la Tulcea, recent incheiata de Dragnea si Grindeanu in timpul partidei de pescuit stiuci. Certurile anti si pro Tudorel Toader nu au invrajbit doar pe liderii social-democrati, ci intreaga floare pesedista.  Ceea ce inseamna ca Tudorel “Dorel” si-a intrecut toti predecesorii, reusind dintr-o singura lovitura sa zgaltaie zdravan partidul-stat.

”Micul Titulescu” sare in apararea nasului

Oparit pe Toader, Dragnea s-a luat si de Adrian Nastase – care tocmai decretase ca ”se contureaza din nou un pact de coabitare” menit sa lase Justitia la mana presedintelui Iohannis, asta dupa ce ”PSD a externalizat Justitia din guvern” prin numirea tehnocratului Tudorel Toader in fruntea ei. ”Nu exista niciun fel de coabitare, nici din partea mea, nici de la Calin Popescu Tariceanu, cu presedintele Iohannis. Nu este si nu va fi niciodata. Ponta, in multe ziceri, a vorbit de aceasta coabitare care nu exista si nu ma asteptam sa se inspire Nastase de la el. Intr-o serie intreaga de afirmatii neadevarate si mincinoase a fost si asta”, l-a admonestat Dragnea pe Nastase. Odata pomenit, Victor Ponta hop si el pe Facebook, cu o noua postare anti-Dragnea. ”Afirmatia lui Liviu Dragnea este o aroganta si o jignire inutila nu pentru Adrian Nastase ci pentru noi toti cei care am crescut si am muncit doar in PSD! Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine, eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun premier (…) si sa fac din PSD un partid respectat pe plan intern si international. Liviu Dragnea (din pacate) nu a incercat nimic din aceste lucruri – el doar il copiaza pe modelul sau politic Traian Basescu in a transforma PSD in PD-ul anilor 2000 si guvernarea Romaniei in conducerea CJ Teleorman”, a mitraliat pe Facebook cel pe care Nastase l-a prezentat lumii ca fiind un nou Titulescu al politicii romanesti. Un Titulescu transformat ulterior in Mickey Mouse, spre dezamagirea nasului Nastase, dar asta e o alta poveste.

author avatar
Simona Badulescu
969 afisari

2 COMENTARII

  1. MINISTRU JUSTITIEI ESTE MAI MULT DECAT CEREBRAL.
    ANOMALIILE CE SE PETREC ACUM IN cadrul INTEREACTIUNILOR DINTRE cele trei PUTERI ALE STATULUI (legislativa,executiva,JUDECATOREASCA mai ales CCR) IMPUN PENTRU A SE INCERCA O NORMALIZARE A VIETII PUBLICE IN RO, CA NECESAR, PANA LA EVENTUALELE ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE, TRECEREA CELOR TREI DOMENII (JUSTITIE, FINANTELOR PUBLICE SI M.A.I.) IN SUBORDINEA „FORUMULUI SOCIETATII CIVILE ORGANIZATE” care sa desemneze CONDUCERILE EXECUTIVE pentru aceste institutii .MASURA A FOST IMPLEMENTATA IN SPANIA UNDE A avut efecte POZITIVE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger