Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tudorache a premiat juniorii pasionati de robotica

Tudorache a premiat juniorii pasionati de robotica

Autor:

Nu mai putin de 24 de elevi inscrisi la Centrul de Pregatire pentru Performanta in Robotica al Colegiului Tehnic “Dinicu Golescu” au fost premiati, miercuri, de catre edilul sectorului 1, la sediul Primariei.

 

foto premiere 2 720x480 Tudorache a premiat juniorii pasionati de robotica

Moment din cadrul ceremoniei de premiere

Dan Tudorache i-a recompensat pe copii pentru rezultatele pe care le-au obtinut luna trecuta, la prima editie a concursului de robotica RoboTech Junior: cate doua premii I, II si III si 18 mentiuni, doua dintre acestea din urma fiind speciale. In total, premiile acordate au insumat 11.600 de lei, anunta Primaria, intr-un comunicat remis redactiei.  Totodata, e de mentionat ca si profesorul coordonator al micilor roboticieni, Emanuel Tudose, a fost premiat cu suma de 3.000 de lei.

“In calitate de Primar al Sectorului 1 voi sprijini intotdeauna performantele obtinute de copiii nostri. Doresc sa-i felicit pe elevii inscrisi la Centrul de Robotica de la Dinicu Golescu si pe profesorul coordonator al acestora pentru rezultatele deosebite obtinute. Ma bucura foarte mult faptul ca au ales sa-si dezvolte capacitatile tehnice si lucrul in echipa si am convingerea ca vor obtine si pe viitor performante similare, atat la competitii nationale cat si internationale”, a precizat Dan Tudorache.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!