AcasăDezvaluiriAncheteTudorache a luat-o rau pe urmele lui Oprea!

Tudorache a luat-o rau pe urmele lui Oprea!

Cel putin la onorarea „fitelor” ministrilor, nimic nu pare sa se fi schimbat la Interne intre comportamentul lui Dragos Tudorache si Gabriel Oprea

Declinul fostului vicepremier Gabriel Oprea, considerat la acea vreme un adevarat stalp totemic al sistemului de siguranta nationala a inceput cu adevarat in momentul in care „generalul” ce se credea atotputernic a solicitat o masina noua.

Cel putin la onorarea „fitelor” ministrilor, nimic nu pare sa se fi schimbat la Interne intre comportamentul lui Dragos Tudorache si Gabriel Oprea

Iar marea problema nu a fost ca a cerut un Audio A8 si nici macar faptul ca limuzina ar fi fost achizitionata din fondurile operative ale DIPI, destinate cu totul altor scopuri. Pentru ca, in fond, aceasta „belea” ar fi cazut exclusiv in sarcina subordonatilor de la „Doi s’ un sfert”.

Insa principala proba a procurorilor o reprezinta pretextul pentru care fostul minsitru d eInterne a facut aceasta solicitare : „din motive de securitate”! Iar la prea scurta vreme dupa ce Gabriel Oprea si-a pierdut capul pentru o asemenea bazaconie, iata ca succesorul sau a comis-o si el , cel putin la fel de grav. Zpentru ca, asa dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate, chiar a doua zi dupa venirea sa la cancxelaria premierului, Dragos Tudorache a si facut o cerere sa primeasca o locunita de serviciu. Iar ceea ce uimeste cel mai tare nu este faptul ca acesta detinea deja o locuinta proprietate personbala in Bucuresti, pe care o inchiria pe bani frumosi, ci pentru ca a facut aceasta solicitare tot „din motive de securitate”!

Raportul, unde e raportul?

Faptul ca Dragos Tudorache, ca si colega sa de cabinet, ministrul Mediului Cristina Pasca Palmer si-au declarat sau nu castigurile obtinute din inchirierea proprietatilor imobiliare detinute in Bucuresti ramane de lamurit de catre organele fiscale. Insa actualul ministru de Interne treuie sa lamureasca o situatie care seamana izbitor cu speta care s-a dovedit fatala pentru cariera politica a lui Gabriel Oprea. Pentru ca, daca acesta din urma a cerut o masina pentru ca s-ar fi simtit amenintat, iata ca si cel poreclit „calaul lui Ciolos” a vrut o casa noua, tot din acelasi motiv halucinant. Dar, sa spunem ca, intr-adevar, poate ca viata actualului ministru de Interne atarna de o asemenea masura extrema. Marea problema este insa de unde stia Tudorache, la doar o zi dupa ce a intrat in concediu de la Bruxelles pentru a deveni seful Cancelariei premierului de o asemenea amenintare? A primit vreun raport oficial din partea serviciilor de informatii in acest sens? Si daca da, unde este raportul? Sau, pur si simplu, s-a molipsit deja de comportamentul lui Gabriel Oprea si a recurs la o combinatie ieftina, invocand o motivatie imaginara pentru a-si trage o locuinta noua, fara a pierde banii de chirie de la celalalt apartament?

Informale de noapte

Culmea este insa ca nu doar speta lui Tudorache seamana izbitor cu cea a lui Gabriel Oprea, dar si comportamentul noului ministru de Interne pare copiat dupa cel al predecesorului sau. Astfel, imediat dupa numire, Tudorache s-a si apucat de facut intalniri informale dupa apusul soarelui, in sediul Ministerului de Interne, doar cu o anumita parte a presei. Unde, probabil ca se stabilesc ce intrebari sa i se puna ulterrior pe mail domnului ministru, pentru ca acesta sa se poata autosesiza si sa continue „executiile” in masa care se vor declansa in curand la Interne…

author avatar
Catalin Tache
1.952 afisari

2 COMENTARII

  1. De ce nu schimbati denumirea ziarului in „Foaie pentru minte, inima si literatura a Ministerului de Interne”? Sau a Serviciului Roman de Informatii. E mai corect fata de cititoti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger