Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tudorache a infratit sectorul 1 cu Nazaret

Tudorache a infratit sectorul 1 cu Nazaret

Autor:

Edilul social-democrat care conduce destinele sectorului 1 a ajuns in aceste zile in Israel, unde a avut cateva intrevereri importante. 

 

primar 225x300 Tudorache a infratit sectorul 1 cu NazaretCea mai recenta dintre discutii a fost cea cu omologul sau, Nir Barkat, edilul Ierusalimului. Tudorache a povestit, pe pagina sa de Facebook, cateva impresii despre cele aflate de la primarul orasului israelian. “Am avut onoarea de a vizita primaria Ierusalimului, una dintre cele mai complicate administratii publice din lume. M-am intalnit cu primarul lor, domnul Nir Barkat, care mi-a prezentat directiile de dezvoltare ale orasului sfant. Desi Ierusalimul are doar 1 milion de locuitori, primaria trebuie sa gestioneze probleme complexe pe care nu le mai intalnim, probabil, in niciun alt oras.  De aceea, primarul Nir Barkat, are o echipa de 6000 de angajati si functionari care lucreaza non-stop pentru binele comunitatilor din Ierusalim”, a transmis primarul sectorului 1.

Tudorache s-a aratat optimist dupa intrevedere, anuntand ca l-a invitat deja pe Barkat in Romania, ba mai mult, sa se instituie “un parteneriat intre cele doua administratii locale”.

Colaborare importanta

infratire 350x263 Tudorache a infratit sectorul 1 cu NazaretMai mult, locuitorii sectorului 1 afla ca, in cadrul vizitei sale in Israel, Tudorache a semnat protocolul de “infratire”, mai exact de colaborare, dintre sectorul 1 si orasul israelian Nazaret Illit. “Colaborarea noastra se va concretiza, in principal, in actiuni comune pentru tineri – voluntariat, cultura, sport”, a transmis edilul, inainte de a face cunoscut faptul ca i-a lansat primarului local invitatia de a veni in Romania, in decursul acestui an.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!