AcasăNewsTudor Sisu, eliberat conditionat

Tudor Sisu, eliberat conditionat

Rapperul Tudor Sisu, in varsta de 36 de ani, a fost eliberat conditionat. Decizia a fost luata miercuri de Tribunalul Bucuresti.

Cantaretul era inchis pentru trafic si consum de droguri si ispasise deja doua treimi din pedeapsa de patru ani primita. Sisu a depus o cerere de eliberare conditionata la inceputul accestui an. Magistratii Judecatoriei sectorului 4 au trimis solicitarea la Tribunalul Bucuresti. Acestia au acceptat-o, asa ca Sisu a parasit azi inchisoara Jilava.

Tudor Sisu a fost arestat preventiv in 2006, alaturi de alti 15 membri ai unui grup infractional. DIICOT i-a acuzat pe cei 16 ca, intr-un an, au distribuit in Bucuresti aproximativ 40 de kilograme de heroina. Atunci, instanta a decis condamnarea cantaretului la patru ani de inchisoare cu executare.

Sisu a mai fost inchis pentru trafic si detinere de droguri de mare risc. El fusese arestat in octombrie 2003 tot din cauza drogurilor. Cantaretul a fost eliberat in octombrie 2005, iar in mai anul urmator a fost din nou arestat.
In 2009, procurorii DIICOT au dispus inceperea urmaririi penale fata de Tudor Sisu intr-un alt dosar, pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpararea sau detinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.

author avatar
Andra Nesu
1.245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger