Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Trupa coreeana care a rupt topurile muzicale

Trupa coreeana care a rupt topurile muzicale

Autor:

BTS este prima trupa coreeana care urca pe prima poziţie in clasamentul albumelor muzicale in Marea Britanie. Formaţia k-pop a debutat in fruntea topului britanic de saptamana aceasta cu nou lor EP ”Map of the Soul: Persona”, care s-a vandut in 26.500 de exemplare, 68% dintre acestea fiind pe suport fizic, potrivit Official Charts Company.

 

bts 1097661412 1 Trupa coreeana care a rupt topurile muzicaleAlbumul, care conţine şapte melodii, este cel de-al patrulea material discografic al trupei care intra in UK Top 40, dupa ”Love Yourself”.
BTS, care ii are in componenţa pe Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V şi Jungkook, au avut o ascensiune fulminanta de la infiinţarea trupei, in 2013. Anul trecut, formaţia a devenit prima trupa k-pop intrata in topul 40 al Marii Britanii, dupa ce melodia lor ”Idol” a ocupat poziţia 21 in clasament. Cantareaţa Billie Eilish, care s-a aflat in fruntea clasamentului saptamana trecuta, a coborat pe poziţia a doua cu albumul sau ”When We Fall Asleep, Where Do We Go?”, iar locul al treilea este ocupat de coloana sonora a peliculei ”The Greatest Showman”. Noul album al trupei Chemical Brothers, ”No Geography”, a debutat in clasament pe poziţia a patra, iar albumul ”What a Time to Be Alive”, a lui Tom Walker, se situeaza pe poziţia a cincea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!