Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Trump va monitoriza emisunea “Celebrity Apprentice” si de la Biroul Oval!

Trump va monitoriza emisunea “Celebrity Apprentice” si de la Biroul Oval!

Autor:

Desi a fost ales presedintele SUA, Donald Trump va ramane producator executiv al cunoscutei emisiuni reality-show “Celebrity Apprentice”.

 

celebrity apprentice 0 Trump va monitoriza emisunea “Celebrity Apprentice” si de la  Biroul Oval!

Televiziunea, dragostea lui!

Anuntul a fost facut de noul amfitrion al emisiunii, actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, un sustinator declarat al miliardarului republican.

Foto 2 Trump va monitoriza emisunea “Celebrity Apprentice” si de la  Biroul Oval!

Arnold, noul boss al Celebrity Apprentice

Concurentii reality-show-urilor “Apprentice” si “Celebrity Apprentice” erau “concediati”, pe un ton vehement, de Donald Trump, in functie de performantele proiectelelor lor de afaceri. Lansate in 2014, emisiunile(difuzate de televiziunea NBC) s-au dovedit un succes total de rating, contribuind masiv la popularitatea lui Trump. Revista Variety a anuntat ca numele magnatului va figura pe generic in calitatea de producator executiv, inaintea lui Schwartzenegger.

“Am stiut de la inceput ca este producator al emisiunii…numele sau aparea acolo(…)Nu e cu nimic diferit fata de situatia in care m-am aflat eu cand am candidat la postul de guvernator si am devenit guvernator. Pe genericul filmului Terminator scria in continuare Schwartzenegger si totul a ramas la fel iar eu am continuat sa-mi primesc onorariile.(…)Acum eu sunt noul boss(…) sper ca audientele mele sa fie putin mai mari decat ale lui”, a spus starul american la evenimentul lansarii noii serii Celebrity Apprentice.

Inca nu se stie daca Trump va dori sa fie platit pentru emisiune, insa “presedintii au dreptul sa-si petreaca timpul liber cum doresc”, a precizat Kellyanne Conway, una din consilierele lui Trump.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!