AcasăNewsTrump se pregateste de al doilea mandat

Trump se pregateste de al doilea mandat

Brad Parscale este noul director de campanie al celui mai batran presedinte american. Care mai vrea odata.

Actualul mandat al locatarului de la Casa Alba se va incheia in 2020 dar presedintele american isi organizeaza deja echipa de campanie pentru obtinerea unei realegeri in fruntea tarii.

Brad Parscale este noul director de campanie al celui mai batran presedinte american Care mai vrea odata

Donald Trump si-a anuntat noul strateg pentru a conduce campania sa electorala in vederea prezidentialelor din 2020, omul sau de incredere Brad Parscale (42 de ani). Cu o baba de viking si o inaltime de peste doi metri, el nu va trece neobservat. Parscale, expert in media digitale, a jucat un rol principal pentru victoria lui Trump din 2016, fiind si omul de incredere al familiei Trump. Campania lui Trump a precizat intr-un comunicat ca intentioneaza sa foloseasca talentul lui Parscale pentru a-i ajuta pe republicani sa-si mentina controlul in Congres, la alegerile de la jumatatea mandatului care au loc in noiembrie. In privinta ingerintelor Rusiei in campania prezidentiala americana, Brad Parscale, care a fost audiat de comisia de Informatii din Camera Reprezentantilor, a jurat ca nu a existat nici o ”coordonare” cu Moscova si ca acuzatiile aduse oamenilor de campanie ai lui Trump de contacte cu Moscova sunt ”o gluma”. Dar procurorul special Robert Mueller (care ancheteaza dosarul RussianGate)  a primit datele furnizate de compania Cambridge Analytica, care a lucrat cu Parscale pentru a tinti alegatorii lui Trump in statele strategice iar viitorul noului director de campanie a lui Trump va fi strans legat de concluziile anchetei lui Mueller.Trump (71 de ani), a semnalat deja ca are de gand sa candideze din nou, depunand o scrisoare de intentie in acest sens la Comisia electorala federala chiar in ziua in care si-a preluat actualul mandat, la 20 ianuarie 2017.

author avatar
Andrei Coman
119 afisari

3 COMENTARII

  1. Doamn ajuta! Donald poate schimbi si matura la ambasada deci si pe bolsevicul Klem & comp. Iti asigur lejer 40.000 de voturi de romanasi!

  2. trebuie sa fii imbecil ca sa crezi ca intre trump si rusia a existat vreo intelegere. pana acum acuzatiile lui mueller se refere la lucruri de pana in 2012, cand la externe era hillary clinton si lobby-ul prorusia l-au facut cei legati de partidul democrat, nu republicanii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger