Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Trump se pregateste de al doilea mandat

Trump se pregateste de al doilea mandat

Autor:

Actualul mandat al locatarului de la Casa Alba se va incheia in 2020 dar presedintele american isi organizeaza deja echipa de campanie pentru obtinerea unei realegeri in fruntea tarii.

 

trump 6 720x461 Trump se pregateste de al doilea mandat

Brad Parscale este noul director de campanie al celui mai batran presedinte american. Care mai vrea odata.

Donald Trump si-a anuntat noul strateg pentru a conduce campania sa electorala in vederea prezidentialelor din 2020, omul sau de incredere Brad Parscale (42 de ani). Cu o baba de viking si o inaltime de peste doi metri, el nu va trece neobservat. Parscale, expert in media digitale, a jucat un rol principal pentru victoria lui Trump din 2016, fiind si omul de incredere al familiei Trump. Campania lui Trump a precizat intr-un comunicat ca intentioneaza sa foloseasca talentul lui Parscale pentru a-i ajuta pe republicani sa-si mentina controlul in Congres, la alegerile de la jumatatea mandatului care au loc in noiembrie. medalion 3 720x454 Trump se pregateste de al doilea mandatIn privinta ingerintelor Rusiei in campania prezidentiala americana, Brad Parscale, care a fost audiat de comisia de Informatii din Camera Reprezentantilor, a jurat ca nu a existat nici o ”coordonare” cu Moscova si ca acuzatiile aduse oamenilor de campanie ai lui Trump de contacte cu Moscova sunt ”o gluma”. Dar procurorul special Robert Mueller (care ancheteaza dosarul RussianGate)  a primit datele furnizate de compania Cambridge Analytica, care a lucrat cu Parscale pentru a tinti alegatorii lui Trump in statele strategice iar viitorul noului director de campanie a lui Trump va fi strans legat de concluziile anchetei lui Mueller.Trump (71 de ani), a semnalat deja ca are de gand sa candideze din nou, depunand o scrisoare de intentie in acest sens la Comisia electorala federala chiar in ziua in care si-a preluat actualul mandat, la 20 ianuarie 2017.


3 comentarii to Trump se pregateste de al doilea mandat

  1. Ninel

    Doamn ajuta! Donald poate schimbi si matura la ambasada deci si pe bolsevicul Klem & comp. Iti asigur lejer 40.000 de voturi de romanasi!

  2. Ninel

    Un stadion Donald de Superbou nu e de ci de colea…

  3. alex

    trebuie sa fii imbecil ca sa crezi ca intre trump si rusia a existat vreo intelegere. pana acum acuzatiile lui mueller se refere la lucruri de pana in 2012, cand la externe era hillary clinton si lobby-ul prorusia l-au facut cei legati de partidul democrat, nu republicanii.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!