AcasăNewsTrump revolutioneaza social media

Trump revolutioneaza social media

Maniera in care presedintele ales al SUA utilizeaza retelele sociale ar putea deschide o noua era a comunicatiilor intre oamenii politici, mass-media si cetateni.

Donald Trump a transformat contul sau Twitter intr-un veritabil birou de presa oficial, unde publica toate informatiile importante cu privire la viitoarea sa presedintie. Toate planurile sale, dar si acuzatii si crutici referitoare la viitoarele sale decizii, cum ar fi eventuala interzicere a incendierii drapelului american, au fost publicate pe contul sau Twitter in timp real. Potrivit lui Jack Dorsey, directorul general (si co-fondator) al Twitter, modul in care Trump foloseste social-media este fara precedent la un asemenea nivel. ”Nu am vazut pana acum asa ceva. Ne indreptam catre o revolutie, o alta lume in retelele sociale, unde toate evenimentele sunt accesibile si vom putea sa le urmarim si sa le discutam in timp real”, a declarat acesta. In acelasi timp el a subliniat ca urmareste ”cu sentimente amestecate” atacurile magnatului impotriva adversarilor sai, via Twitter. Ramane de vazut daca mesagele pe Twitter sau pe alte retele sociale vor inlocui comunicatele de presa oficiale sau interviurile. Dar Donald Trump a afirmat deseori ca prefera social-media, ca mijloc de comunicare. Potrivit presedintelui ales, il ajuta sa se exprime mai rapid in raport cu publicarea unor comunicate oficiale.

Antonov vrea sa-i faca un Air Force One

Dupa ce Donald Trump a anuntat ca vrea sa rezilieze contractul cu Boeing pentru un nou avion prezidential, ale carui costuri au fost estimate prea mari, compania ucraineana Antonov l-a contactat pe Twitter propunandu-i sa preia sarcina construirii noului avion prezidential american. Societatea ucraineana Antonov, mandria aviatiei sovietice, fondata in 1946, este specializata acum mai ales in construirea avioanelor grele. Modelul An-225 Mriya este cel mai mare avion din lume la ora actuala.

author avatar
Tudor Borcea
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger