Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Trump, inapt moral sa conduca

Trump, inapt moral sa conduca

Autor:

Afirmatia ii apartine fostului sef al FBI, James Comey, care a decis sa iasa din umbra impotriva presedintelui Statelor Unite.

 

trump comey 720x406 Trump, inapt moral sa conduca

Trump este iritat ca fostul director al FBI a scos o carte unde este prezentat ca o persoana obsedata doar de imagine

Intr-un interviu difuzat de postul ABC, Comey estimeaza ca Donald Trump nu are capacitatea de a conduce tara. “Nu cred in povestile potrivit carora el ar fi deficient mintal sau in primele etape ale dementei”, a spus James Comey, potrivit unui transcript al ABC. “Nu cred ca este inapt medical. Cred ca este inapt moral sa fie presedinte”, a subliniat Comey, cel clare a fost destituit din functie de Trump, anul trecut, dupa ce a pus in discutie modul in care FBI a desfasurat ancheta asupra folosirii ilegale de catre democrata Hillary Clinton a unui server privat pentru e-mailurile ei in timp ce era secretar de stat. ”Presedintele nostru  trebuie sa intruchipeze respectul si sa adere la valorile care se afla in inima tarii noastre. Cea mai importanta (dintre aceste valori) fiind adevarul. Acest presedinte nu este capabil sa o faca”, a spus Comey. Trump a criticat si ancheta FBI in dosarul RussianGate, cu privire la posibililele legaturi ale echipei de campanie a lui Trump cu Moscova. Astazi urmeaza sa fie lansata o carte scrisa de Comey (A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership) in care Trump este descris ca o persoana obsedata doar de imaginea sa si indiferenta fata de binele public, un individ ”necinstit” si ”egocentric”. ”Problema cu acest presedinte este ca murdareste tot ce este in jurul lui”, a mai spus James Comey.

Duminica, Donald Trump a lansat o serie de insulte la adresa fostului director FBI, calificand ”stupid” modul cum a gestionat cazul Clinton si ca s-a simtit ”onorat” sa-l concedieze.


2 comentarii to Trump, inapt moral sa conduca

  1. Christian

    Trump a avut dreptate să-l concedieze pe acest individ fără șira spinării. Inșii de teapa lui Comey (vezi democrații și nu numai) aruncă vorbe așa, la derută, general și abstract, apelînd la moralitate, dîndu-se, ei înșiși, drept apostoli ai dreptății, dar neaducînd nici o dovadă concretă referitoare la lucrul incriminat, decît minciuni penibile și alba-neagra. Dacă îi scuturi bine, sar păduchii imposturii din ei.

  2. Sorel

    Mie mi se pare un tip f destept si comic. Sa lansezi un atac alb fara sa iei vieti umane asta atrata nu numai atat dar si suflet. In rest toti suntem deferiti greselii. Dar ce e adevarul? Avea sa intrebe un bufon istoric pe Fiul Domnului, fara sa intuiasca desi scolastica greaca la care erau supusi patricienii ar fi trebuit sa – i dea de gandit ca Îl are in fata ochilor. Suntem singirii din univers care am cutezat sa-L ucidem sa-L batem in cuie sa-L injunghiem pe Dumnezeu. Din cauza asta mi-as fi dorit sa ne chemam Vlahia sau Carpatia or Miorita.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!