Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Trump cere pedeapsa cu moartea pentru teroristul din New York

Trump cere pedeapsa cu moartea pentru teroristul din New York

Autor:

La cateva ore dupa inculparea lui Sayfullo Saipov, autorul atentatului terorist din New York, soldat cu opt morti, presedintele american a cerut razbunare.

 

terorist 1 Trump cere pedeapsa cu moartea pentru teroristul din New York

Trump: a luat opt vieti si nu merita sa traiasca

”Acest terorist din New York City s-a declarat satisfacut de faptele comise si a cerut un drapel ISIS in camera sa de spital. A ucis opt persoane si a ranit grav 12. trump medalion Trump cere pedeapsa cu moartea pentru teroristul din New YorkAr trebui sa fie condamnat la moarte”, a lansat Donald Trump pe Twitter. Anterior, presedintele SUA a evocat posibilitatea trimiterii lui Sayfullo Saipov, un uzbec de 29 de ani care a sosit in Statele Unite in 2010 (prin programul Loteria Vizelor, program de trebuie oprit, estima Trump), la Guantanamo, baza americana transformata in centru de detentie pentru jihadisti, in Cuba. Saipov a recunoscut ca este autorul inscrisului in limba araba in care este mentionat Statul Islamic gasit in proximitatea autovehicului cu care a intrat in multime, in 31 octombrie. Saipov, ranit de politie si spitalizat,  a fost pus sub acuzare pentru infractiuni de terorism si sprijin pentru gruparea terorista Statul Islamic. Mai este acuzat de violenta si distrugere de vehicule.

terorist Trump cere pedeapsa cu moartea pentru teroristul din New York

Procurorul din Manhattan, Joon Kim, e evocat deja o procedura pentru pedeapsa capitala in privinta lui Sayfullo Saipov

Toate aceste fapte il expun deja  la o pedeapsa cu inchisoarea pe viata. Uzbecul a declarat ca s-a inspirat de numeroasele imagini si filme de propaganda ale ISIS, gasite de anchetatori in cele doua telefoane ale sale. Isi pregatea atacul ”de un an de zile” si s-a decis sa aleaga ca arma o camioneta acum doua luni. Saipov a declarat ca a ales ziua de Halloween ”pentru a fi sigur ca sunt cati mai multi oameni pe strazi”.

     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!