AcasăNewsTrump ameninta ONU

Trump ameninta ONU

Jandarmul de la Casa Alba: cine nu-i cu mine, e impotriva mea, va tai banii!

Presedintele SUA a adresat un sever avertisment la adresa tarilor reunite, ieri, pentru a vota o rezolutie ce condamna recunoasterea de catre Washingtonului a Ierusalimului drept capitala Israelului. Secondat de premierul israelian Benjamin Netanyahu, care a calificat ONU drept ”casa a minciunilor”.

Jandarmul de la Casa Alba: cine nu-i cu mine, e impotriva mea, va tai banii!

”Ierusalim este capitala Israelului, indiferent daca ONU o recunoaste sau nu”, a latrat Netanyahu. Luni, un vot in Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite a condamnat recunoasterea Ierusalimului drept capitala a Israelului, un text care de altfel a reafirmat principiile de 50 de ani ale ONU cu privire la Ierusalim, dar rezolutia nu a putut fi adoptata, SUA opunandu-si veto-ul. Ieri, o rezolutie similara a fost prezentata in Adunarea Generala, unde, spre deosebire de Consiliul de Securitate, nu exista drept de veto dar documentele adoptate nu au caracter obligatoriu. Dupa insultele lui Netanyahu, a venit randul ambasadoarei SUA la ONU, Nikki Haley, care a denuntat votul de luni si a amenintat cu tupeu ca Trump i-a cerut, marti,  sa ”noteze pe o lista” numele tarilor care au votat impotriva SUA. A doua zi, Donald Trump a amenintat ca va taia ajutorul financiar pentru tarile care nu vor recunoaste Ierusalimul drept capitala Israelului Aceste tari „iau sute de milioane de dolari, chiar miliarde, si apoi voteaza impotriva noastra. Ei bine, vom urmari aceste voturi. Sa voteze impotriva noastra! Vom economisi mult. Nu ne pasa”, a Trump. Ca si cum flacaul de la Casa Alba ar fi PDG-ul lumii iar alte tari, mai ales aliate, ar fi filialele sale care trebuie sa-i urmeze ordinele.

author avatar
Tudor Borcea
216 afisari

2 COMENTARII

  1. …..Apropos ! Si de actualitate !_..Lacheii media de peste ocean fideli taberei Democrate anunta ca dupa 1 Ianuarie regimul de Phenian pregateste un nou test cu racheta_..Probabil una inter-Continentala-sper~!_..Insa BIG~Surpriza ar fi aceea ca lansarea sa aiba loc chiar la trecerea dintre ani, ora Lor-Locala sua_maaai~Fain ar fi la ora 00.oo_WW-DC~..Atunci sa vezi Tu ce incep cu TOTII si in COR sa latre ca nebunii la luna si la stele..~Ha~Ha~Ha~…Baga_maare~si daaaii din clanta’~..~..~~..~..~~….Nii’Haaaa~~

  2. ..Si cine stie !..Poate-Poate_..Fiind vorba de o racheta de tip ICBM e foarte posibil ca tinta propusa sa treaca cu muuult de-asupra si dincolo de arhipelagul Niu’Pon sau pe deasupra celebrei insulite Guam si sa zboare, si mai zboare prin aer si spatiu ca doar se afla in faze de testare__..Si oare unde va cadea ??….Speram ca nu pe linga coastele nostre ca atunci chiar va ia mama-naibii !!_..Nuu ! Nu credem ca regimul o sa va strice sarbatorile de iarna !..Nu ! Nici chiar asa !..Adica mai degraba sa cada un pic mai la sud !_..In America de SUD_nuu’ ??..Ce ziceti VOI~~~~’?’__Sau mai pe aproape, dar tot in Pacific !_..Mai la cine naiba face referire_??..Stiu eu domn profesor ! Hai spune_NE’ repede ca acu’ vine si anul nou~~..Nu cumva o sa cada in apropire de insuloiul numit Hawaii ??…~Uppssss !~Ca iar o nimerito din plin !!_._!!…Ma’ voi a-ti inebunit de-al bine-lea_?_?_?_…Chiar vreti sa il bagati in crize de nervi pe unchiul Sam, dar si pe marele Donald~????….__Hai nici chiar asa!…._Nu fiti obraznici copiii~mosului_!!…~Ha~HA~Ha~…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger