AcasăNewsTrump, ales regele nebunilor in New York

Trump, ales regele nebunilor in New York

Dupa ce a fost declarat personalitatea anului, anul trecut, de catre prestigioasa revista Time, presedintele SUA primit acest nou titlu, la parada”April Fool’s Day”, organizata de 1 aprilie.

Evenimentul, organizat de artistul Joey Skaggs, a strans zeci de persoane purtand  o masca Trump au defilat pe celebra Fifth Avenue si in fata nu mai putin celebrului Trump Tower. In centrul atentiei s-a aflat un fals Trump, asezat pe un tron, instalat intr-o cabina decorata cu steagul Americii si al Rusiei, si purtand mesajul ”Make Russia Great Again”. Totul de ”regele nebunilor” este legat de expresia engleza care desemneaza ziua pacalelilor, ” April Fool’s Day”. ”Trebuie sa profitam de orice ocazie pentru a ne arata sentimentele vizavi de nebunul pe care-l avem la Casa Alba”, au declarat participantii la aceasta parada care s-a aflat la cea de-a 32-a editie, insa, practic, a fost pusa in fapte abia acum, precedentele 31, desi anuntate, au fost doar pacaleli de 1 aprilie.

Un Ferrari al magnatului, vandut cu  270.000 de dolari

Un F 430 rosu cu o vechime de zece ani, masina care i-a apartinut lui Trump, a fost vandut la licitatie sambata in Florida, de catre casa Auctions America, mult peste pretul modelelor similare care nu au avut proprietar o celebritate. Cumparatorul masinii a dorit sa ramana anonim. Trump a achizitionat acest Ferrari F 430 pentru a-i folosi ca masina personala, pe a tinut-o patru ani, dar cu care a parcurs doar 4000 de kilometri, apoi a vandut-o. Potrivit Auctions America, Donald Trump este probabil singurul presedinte american care a detinut o masina supersport.

author avatar
Tudor Borcea
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger