AcasăNewsTrump a pipait toata America

Trump a pipait toata America

Avalansa acuzatiilor de hartuire sexuala indreptate impotriva candidatului republican la Casa Alba pare fara sfarsit. Victimele miliardarului apar ca ciupercile dupa ploaie.

Mai nou, si actritele porno s-au aliat cu Hillary Clinton. Sambata, Jessica Drake, o astfel de actrita, l-a acuzat pe Trump, intr-o conferinta de presa ce a avut loc in Los Angeles, ca acesta i-a oferit 10.000 de dolari pentru a veni in camera lui de hotel si a intretine relatii sexuale. Insotita de celebra avocata care lupta impotriva discriminarilor femeilor, Gloria Allred, Jessica Drake a precizat ca faptele s-au petrecut in California, in 2006, cand l-a intalnit pe Trump la un turneu de golf. Drake a relatat ca s-a dus in camera lui Trump insotita de alte doua femei. Miliardarul, care era  in pijama, ”le-a imbratisat puternic fara sa le ceara permisiunea”, in prezenta unei garzi de corp a acestuia. Dupa ce a venit in camera sa, Jessica a declarat ca a fost sunata de Trump, care i-a cerut sa i se alature, si a intrebat-o : ”Ce vrei? Cat?”. Dupa ce a refuzat invitatia, femeia sustine ca a primit un alt telefon din partea lui Trump sau ”unui alt barbat”, care-i oferea 10.000 de dolari si posibilitatea sa foloseasca avionul particular al magnatului pentru a merge in Los Angeles. Gloria Allred, care apara alte doua femei ce-l acuza pe Trump de avansuri sexuale, a prezentat o fotografie in care apar Trump si Jessica Drake, in timpul turneului de golf de la Lake Tahoe.

Dupa zece ani, Jessica Drake (dreapta) iese la rampa si-l arata cu degetul pe republican

”Este o poveste falsa si ridicola. Donald Trump nu o cunoaste pe aceasta femeie, nu isi aminteste de ea si nu ar avea nici un interes sa o cunoasca. Nu este decat o noua tentativa a taberei democrate de a defaima un candidat care se afla in frunte, in trei sondaje diferite”, a comunicat echipa de campanie a miliardarului. ”Toate mincinoasele vor fi aduse in fata justitiei, dupa alegeri”, a amenintat si Donald Trump.

Silicon Valley face front impotriva magnatului

Gigantii hi-tech americani si-au manifestat deschis sustinerea pentru Hillary Clinton si aversiunea fata de Donald Trump. Steve Wozniak, Ev Williams, Jimmy Wales si Pierre Omidyar, respectiv co-fondatorii Apple, Twitter, Wikipedia si eBay, figureaza pe lista semnatarilor unei scrisori deschise care avertizeaza ca un Trump la Casa Alba ar fi ”un dezastru pentru sectorul inovatiei”. Trump, care tuna si fulgera impotriva imigrantilor, a propus ”inchiderea” unei parti din Internet, din motive de securitate. A criticat si Apple pentru ca-si fabrica produsele in strainatate, in timp ce fabricantul a anuntat ca nu va mai furniza finantare sau suport logistic conventiei republicane in acest an, invocand comentariile lui Trump la adresa imigrantilor, minoritatilor si femeilor. Iar patronul Amazon, Jeff Bezos, a sugerat ca magnatul trebuie trimis in spatiu, promitand ca-i va rezerva un loc intr-o racheta Blue Origin destinata turismului spatial.

author avatar
National
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger