AcasăNewsTrump a ordonat asasinarea lui Bashar!

Trump a ordonat asasinarea lui Bashar!

Crime la comanda si comploturi la cel mai inalt nivel - imaginea nefardata a administratiei americane de la Casa Alba

In cazul lui, nu gresim daca spunem ca Donald Trump s-a cocotat pe fotoliul de la Casa Alba, nu s-a asezat in el. Presedintele Americii se comporta aidoma unui salbatic extras din jungla, care chiar si dupa cativa ani de civilizatie si cursuri intensive de diplomatie inca mai crede ca un pumn in gura rezolva orice „galceava” in politica internationala. In cazul miliardarului ajuns liderul Americii, glontul e solutia, dupa cum dezvaluie Bob Woodward.

Crime la comanda si comploturi la cel mai inalt nivel imaginea nefardata a administratiei americane de la Casa Alba

Liderul celei mai puternice natiuni de pe glob a ordonat asasinarea lui Bashar al-Assad, scrie legendarul jurnalist de investigatii, omul care cu un pix si o investigatie a dat jos un presedinte (Nixon, in ’74). „Feard: Trump in the White House” este cartea pe care o publica saptamana viitoare Woodward, iar in paginile acestui viitor best-seller sunt trecute numeroase dezvaluiri din activitatea lui Donald Trump. Poate cea mai tare se refera la incercarea de a-l asasina pe Bashar al-Assad, o tentativa suprimata din fasa de secretarul Apararii, James Mattis.

„Sa-l omoram! Ii distrugem si-i batem, gata!”

Impulsivul Trump ar fi luat foc dupa povestea atacului cu arme chimice din 2017, atribuit de Occident lui Bashar. Atunci, liderul de la Casa Alba a ordonat lichidarea presedintelui sirian, o actiune ce aproape sigur ar fi aruncat omenirea in ghearele celui de-al Treilea Razboi Mondial! Fara pic de discernamant in chestiunea araba, Donald Trump l-a chemat in Biroul Oval pe James Mattis, caruia i-a facut urmatorul indemn: „Sa-l omoram pe Bashar, haideti! Ii distrugem si ii batem, gata!”. Militar de cariera si personaj extrem de respectat de celelalte cancelarii, „Mad Dog” Mattis a parasit incaperea nu inainte de a-i vorbi scurt si apasat consilierului personal al lui Trump: „Nu vom face nimic in aceasta privinta. Vom fi mult mai masurati!”.

Consilierii ii ascund documentele

Doar interventia calculata a lui Mattis a oprit escaladarea evenimentelor in Siria, insa teama ca Donald Trump va continua cu aceste reactii necontrolate i-a determinat pe consilierii apropiati sa-i ascunda presedintelui documente importante. Totul, intr-o incercare disperata de a evita declansarea unor noi „impulsuri periculoase”, ce ar putea periclita inclusiv securitatea SUA!

Tot din cartea lui Bob Woodward aflam ca James Mattis vede in comportamentul lui Donald Trump razgaiala unui „elev de clasa a 5-a”, in timp ce seful de la cabinet de la Casa Alba, John Kelly, un fost general de Marina, il considera „un idiot dezechilibrat”.

Woodward l-a contactat si pe fostul avocat al presedintelui american, altul decat Rudolf Giulliani. Parerea lui John Dowd? „Trump ar ajunge in salopeta portocalie (n.n. – „tinuta” detinutilor din puscarii) daca as depune marturie in fata procurorului Robert Mueller”.

Pozitia Casei Albe: minciuni sfruntate!

Cum era si de asteptat, Washingtonul neaga cele dezvaluite de Bob Woodward, insa fara a-l ameninta pe faimosul jurnalist cu vreun proces pentru calomnie. „Cartea lui Woodward a fost deja respinsa si discreditata de secretarul Mattis si seful de cabinet John Kelly. Citatele lor sunt fraude fabricate, o escrocherie asupra publicului. La fel ca alte povesti… Woodward este un agent al democratilor? Observati sincronizarea?”, s-a grabit sa replice pe Twitter locatarul de la Casa Alba.

author avatar
Nicholas Cezar
337 afisari

4 COMENTARII

  1. baieti, angajati-va un translator care stie bine limba engleza si are si ceva bruma de logica.

    „John Kelly, un fost general de Marina”

    „John Francis Kelly (born May 11, 1950) is a retired United States Marine Corps general […]”

    https://en.wikipedia.org/wiki/John_F._Kelly

    marine corps = infanterie marina !!

    marina nu are generali, ci amirali !!

  2. Cezărică mîzgălică sau ” amice, ești idiot ”. Lasă-te de meserie, bați cîmpii, ești vădit părtinitor, ești prost și (intenționat) prost informat, nu ai pic de talent și ești prea mic, mic, mic (inclusiv la creierașul,care e cît o nucă) pentru chestiuni care te depășesc.

  3. Mai cand privesti Alep de sus te gandesti la o scena din razboiul 2 si te întrebi ce e de facut si pana cand. Daca Nero Pol Pot domnul Hitler, Stalin, Cescuta, academiciana sinistra erau assinati timpuriu, probabil ca crimele se diminuau nu se opreau ca in locul domnului Hitler venea domnul Göring, in locullui cescuta venea Ilie Cescuta , in locul lui Stalin venea Bieria. In curând o sa apara nanoarme iar oameni precum Asad se vor ingriji de prosperitate civilizatie si arhitectura oraselor sale fara sa mai zideasca sacrificii umane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger