Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Trudeau, mai tare ca guru Bivolaru

Trudeau, mai tare ca guru Bivolaru

Autor:

In tinuta traditionala indiana, familia premierului canadian Justin Trudeau a inceput un periplu de o saptamana in tara yoghinilor.

 

trudeau 2 Trudeau, mai tare ca guru Bivolaru

Indienii au fost incantati de vizita familiei Trudeau care a renuntat la eticheta si a incaltat papuci

In sandale, tunica rosie si colier de flori la gat, chipesul Trudeau a vizitat mai intai celebrul mausoleu Taj Mahal, principala atractie turistica a tarii. Pentru acest sejur, premierul canadian este insotit de sotia sa si de cei trei copii. Cuplul canadian a adoptat cu mare usurinta salutul traditional indian, cu atat mai mult cu cat Sophie Gregoire Trudeau este profesor de yoga certificat inca din 2012.

trudeau 1 Trudeau, mai tare ca guru Bivolaru

Sophie Trudeau este profesor de yoga din 2012

Mai mult, Justin Trudeau a inceput si el practicarea yoga impreuna cu tatal sau. Familia Trudeau s-a si fotografiat in fata Taj Mahal-ului, bijuterie a arhitecturii mongole, etapa de neocolit pentru demnitarii straini aflati in vizita in India. Luni, familia Trudeau a vizitat ashramul unde a trait Mahatma Gandhi, in perioada 1917-1930. Apoi a vizitat unul din cele mai mari temple hinduse din India, complexul Akshardham. Schimburile comerciale dintre India si Canada s-au dublat in ultimii zece ani (8 miliarde de dolari in 2016). trudeau 3 Trudeau, mai tare ca guru Bivolaru trudeau 7 Trudeau, mai tare ca guru BivolaruDe la vizitarea unui templu hindus la o moschee, trecand printr-un templu sikh si o biserica, opririle lui Trudeau in India au incercat sa impace toate sensibilitatile religioase. Mai ales ca este prima calatorie in India a lui Justin Trudeau de la numirea sa in functie, in 2015. O vizita insa nu turistica si una cu scopul de a intari legaturile comerciale intre India si Canada. Peste 1,2 milioane de indieni traiesc in Canada, adica peste 3% din populatia acestei tari.


1 Comentariu la Trudeau, mai tare ca guru Bivolaru

  1. Catani Corado Catani

    Pai ei au multe sensibilitati nesanatoase si ne eco. Dorm cu sobolanii cu vaca si ard cadavre in Gange cine ia o gura de apa se poate ineca cu un oscior de batranel…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!