AcasăNewsTrimisi in arest. Schimbare fata de decizia initiala a instantei, in cazul...

Trimisi in arest. Schimbare fata de decizia initiala a instantei, in cazul violentelor de la miting

La aproape o saptamana de cand fusese data o prima decizie in aceasta privinta, instanta a pronuntat hotararea definitiva, care ii trimite dupa gratii pe toti cei sase suspecti retinuti initial in cazul violentelor aparute la mitingul din Piata Victoriei.

Daca in prima faza, dupa audierile desfasurate in acest caz, oamenii legii s-au adresat instantei, iar magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au dispus arestarea preventiva a unuia dintre cei sase retinuti si plasarea celorlalti sub control judiciar, procurorii, nemultumiti de decizie, au formulat o contestatie.

Iar vineri, Tribunalul Bucuresti a hotarat ca se impune arestarea preventiva a intregului lot de sase persoane cercetate in dosarul in care se ancheteaza violentele iscate in noaprea de 1 spre 2 februarie, la mitingul pasnic desfasurat in fata Guvernului, dupa aprobarea OUG 13, intre timp abrogata. “In urma contestatiei formulate de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, ieri, 02.03.2017 Tribunalul Bucuresti a emis mandate de arestare preventiva pentru toti cei cinci inculpati. Inculpatii au fost depistati de catre Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Directiei Generale de politie a Municipiului Bucuresti, in acest moment fiind incarcerati”, se anunta, vineri, din directia Politiei Capitalei.

author avatar
Cristina Stefan
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger