Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Trimisa dupa gratii pentru ca a refuzat vaccinarea copilului

Trimisa dupa gratii pentru ca a refuzat vaccinarea copilului

Autor:

O femeie din statul american Michigan a fost condamnata la sapte zile de inchisoare, dupa ce a incalcat un ordin judecatoresc de a-si vaccina fiul.

 

vaccin Trimisa dupa gratii pentru ca a refuzat vaccinarea copiluluiRebbeca Bredow a fost de acord initial sa-i faca vaccinul baiatului ei in varsta de 9 ani, insa ulterior s-a razgandit. Instanta a acuzat-o de sfidare a curtii si a condamnat-o la sapte zile de inchisoare. Mai mult, fostul sot va primi custodia temporara a copilului.

michigan Trimisa dupa gratii pentru ca a refuzat vaccinarea copilului

In Romania legea vaccinarii se tot dezbate, desi sunt peste 220.000 de copii neimunizati

Mama a doi copii, Bredow a sustinut ca, impreuna  sotul ei, a decis, atunci cand s-a nascut baietelul lor, sa amane vaccinarea cat mai mult timp, un lucru permis de legea din Michigan. Dupa ce cuplul a divortat in 2008, tatal a insistat ca baiatul sa fie imunizat. Chiar daca el nu a detinut custodia copilului, instanta a decis ca tatal trebuie sa aiba un cuvat de spus atunci cand vine vorba despre vaccinarea micutului.  „Sunt o mama care a facut o alegere informata. Prefer sa stau in spatele gratiilor pentru ceea ce cred, decat sa cedez pentru un lucru in care nu cred”, a declarat Rebbeca la auzul sentintei. O situatie care ar trebui sa dea de gandit si autoritatilor din Romania, tara unde exista peste 220.000 de copii neimunizati si, dupa decesele cauzate de epidemia de rujeola, inca se mai dezbate legea vaccinarii.


1 Comentariu la Trimisa dupa gratii pentru ca a refuzat vaccinarea copilului

  1. Bibi

    O femeie desteapta care refuza experimentarea bigfarma pe copiii ei! Romania trezeste-te!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!