AcasăNewsTribunalul Prahova a ridicat sechestrul pus pe conturile directorilor Lukoil Romania

Tribunalul Prahova a ridicat sechestrul pus pe conturile directorilor Lukoil Romania

Magistratii de la Tribunalul Prahova au anuntat, joi, ca au decis ridicarea sechestrului pus de procurori pe conturile directorilor Lukoil Romania.

Este vorba despre sechestrul pus pe conturile lui Andrey Iurevici Bogdanov, directorul general Lukoil Romania, si cele ale directorilor generali adjuncti, Olga Kuzina si Alexey Voinstev.

Conform profit.ro, decizia este definitiva, astfel ca procurorii nu mai au posibilitatea de atac.

Cei trei sefi ai Lukoil Romania sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni intr-un dosar in care procurorii DNA sustin ca respectiva companie a prejudiciat bugetul cu circa doua miliarde de euro.

Bogdanov a fost trimis in judecata pentru folosirea cu rea credinta a capitalului societatii si pentru spalare de bani, Voinstev a fost trimis in judecata pentru spalare de bani, iar Kuzina pentru folosirea cu rea credinta a creditului societatii si pentru complicitate la spalare de bani.

Decizia de joi vine dupa ce, miercuri, magistratii de la Tribunalul Prahova au modificat conditiile controlului judiciar in care se afla cei trei. Directorii Lukoil au scapat de interdictia de a parasi localitatea in care au domiciliul si au voie sa se plimbe in voie prin intreaga tara.

author avatar
Cristi Ionita
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger