AcasăNewsTribunalul Maramures, evacuat ca urmare a unei amenintari cu bomba

Tribunalul Maramures, evacuat ca urmare a unei amenintari cu bomba

Cladirea uneia dintre cele mai importante institutii din Baia Mare a fost evacuata, miercuri, in urma unei alerte care anunta un potential pericol.

UPDATE: Verificarile au scos la iveala faptul ca in unitatea sanitara a institutiei a fost descoperit, intr-adevar, un dispozitiv, insa unul fals, improvizat sa semene cu o constructie de tipul celei care a fost anuntat la momentul la care s-a dat alarma, conform infomm.ro. Specialistii pirotehnisti au inlaturat orice urma de pericol. Cazul a fost preluat de un procuror, care urmeaza sa stabileasca exact cine anume si mai ales cu ce scop a pus la cale un astfel de plan.

–––

Este vorba despre Palatul de Justitie, in care functioneaza Tribunalul Maramures. Presa locala transmite faptul ca exista ipoteza ca in incinta Tribunalului Maramures ar fi fost plasata o bomba. Conform infomm.ro, ar fi vorba despre un bagaj suspect, aflat intr-o toaleta a cladirii.

Dupa cum era de asteptat, odata sesizati in privinta acestui caz, responsabilii in materie de interventii de aceasta natura au intrat imediat in alerta, au ajuns cat au putut de repede la locul mentionat si primul decizie luata a fost aceea de a cere persoanelor aflate in incinta- angajati si oameni veniti sa-si rezolve anumite probleme judiciare- sa paraseasca tribunalul.

Intreaga zona a fost evacuata si s-a trecut la verificari. Pana la lamurirea situatiei, in incinta nu se mai afla decat specialistii pirotehnisti.

sursa foto: ziarmm.ro

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger