AcasăNewsTrenurile de calatori pot avea intarzieri de pana la o ora, din...

Trenurile de calatori pot avea intarzieri de pana la o ora, din cauza gerului!

Pe ruta Bucuresti-Sinaia se pot obtine reduceri substantiale la biletele de tren

Iarna se mentine in majoritatea regiunilor tarii si, desi nu mai ninge, gerul a pus stapanire pe mare parte din Romania. Joi, calatorii care vor sa ajunga in diverse locuri din tara, folosind trenurile, sunt informati ca, din cauza temperaturilor scazute, garniturile pot ajunge la destinatie cu intarziere.

Desi nu sunt linii de cale ferata inchise, din cauza conditiilor meteo specifice iernii, pot aparea intarzieri – intre o jumatate de ora si o ora- fata de timpul de parcurs anuntat initial, ca urmare a temperaturilor scazute, se precizeaza pe site-ul CFR Calatori. „Din cauza cauza conditiilor meteo, personalul feroviar verifica componentele infrastructurii (sine, macazuri, linii de contact) in statii si in linie curenta, astfel incat sa se intervina si sa se remedieze orice posibila defectiune tehnica”, se mentioneaza in comunicatul citat.

Totodata, calatorii sunt sfatuiti sa verifice din timp informatiile provind circulatia trenurilor, sunand la gara din localitatea de plecare.

Va reamintim ca, pana vineri dimineata, este valabila o informare meteo de ger, emisa, de marti incepand, pentru intreaga tara. „In intervalul mentionat, vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales in cursul noptilor si al diminetilor in toata tara. Temperaturile minime vor cobori frecvent sub -15 grade, iar izolat chiar sub -25 grade”, au anuntat reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

sursa foto: someseanul.ro

78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger