AcasăNewsTrenuri de calatori cu intarzieri, ca urmare a accidentului marfarului, din ziua...

Trenuri de calatori cu intarzieri, ca urmare a accidentului marfarului, din ziua precedenta

Urmarile deraierii mai multor vagoane ale unui marfar apartinand unui operator privat continua sa se faca resimtite si la o zi de la producerea accidentului in care a fost implicat trenul ce transporta biodiesel.

Din cauza intreruperii temporare a circulatiei pe Magistrala CF 900 pe distanta Craiova – Caracal, dupa incidentul aparut intre Malu Mare si Banu Maracine, s-au luat masuri pentru asigurarea circulatiei trenurilor de pasageri, doar ca pasagerii trebuie sa aiba in vedere faptul ca sunt anuntate intarzieri.

Astfel, din cate au transmis, luni, reprezentantii CFR Calatori, intr-un comunicat, „trenurile Interregio sunt deviate pe ruta ocolitoare Caracal – Piatra Olt – Craiova si retur, inregistrand intarzieri in medie de 120 de minute. S-a luat masura cuplarii mai multor garnituri de trenuri si trecerii intr-o singura garnitura peste portiunea afectata de inchidere, pentru evitarea blocajelor avand in vedere ca in zona respectiva circulatia se desfasora in principal pe linie simpla”, iar „trenurile Regio care circula pe ruta Bucuresti – Craiova si retur sunt limitate la statia Caracal”.

foto: Facebook

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger