Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Trend in Europa: petrecerile perverse

Trend in Europa: petrecerile perverse

Autor:

„Snctm” este cel mai exclusivist sex club din America. Dar acum se muta cu arme si bagaje la Londra si tintesete si spre alte capitale europene.

 

pervers  Trend in Europa: petrecerile perverse

Distracţia de acest tip a ajuns atât de apreciată încât cotizaţia anuală de 50.000 de dolari este considerată „modică“

pervers 1 Trend in Europa: petrecerile perverse

Măştile sunt obligatorii, identitatea participanţilor e secretă

„Snctm” s-a nascut in urma cu cinci ani, dupa ce actualul proprietar, Damon Lawner, a vazut filmul „Cu ochii larg inchisi”, un thriller erotic din 1999 in care joaca Nicole Kidman si Tom Cruise. Practic el nu a facut decat sa dea viata straniilor petreceri sexuale din acest film. Si a prins bine de tot. Chefurile sexy se petrec fie la Hollywood, unde sunt megaapreciate, fie in Los Angeles unde doritorii de a se inscrie stau cu lunile pe listele de asteptare. pervers 2 Trend in Europa: petrecerile perverse De altfel, ca sa poti face parte din selectul club, ca barbat, trebuie sa cotizezi un flec de 50.000 de dolari pe an. Ca doamna nu platesti nimic, dar fisa de inscriere trebuie sa contina neaparat cat mai multe forografii foarte descriptive ale doritoarelor. Damon spune ca a avut multi participanti si din viata artistica si de noapte a Londrei, lucru care l-a indemnat sa descinda si in Europa cu tot cu marea sa sex-afacere. Tot patronul mai spune ca petrecerile sale au salvat multe cupluri de la divort pentru simplul motiv ca au condimentat atat cat trebuie viata lor sexuala. Damon mai spune ca, din mai multe puncte de vedere, este o petrecere a femeilor care gasesc aici un mediu sigur si propice pentru a–si explora fanteziile cele mai intime.

 


1 Comentariu la Trend in Europa: petrecerile perverse

  1. cobe

    Si maine,poimaine aceste doamne vor striga tare si apasat ca au fost abuzate,mai mult buzate si consumate.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!