Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tren deraiat pe ruta Calarasi-Ciulnita. Pasagerii, transportati cu mijloace auto

Tren deraiat pe ruta Calarasi-Ciulnita. Pasagerii, transportati cu mijloace auto

Autor:

Incident pe calea ferata, luni dimineata. Vagonul unui tren privat de marfa a deraiat, problema ce a dus la blocarea circulatiei feroviare pe ruta Calarasi-Ciulnita.

 

tren 350x196 Tren deraiat pe ruta Calarasi Ciulnita. Pasagerii, transportati cu mijloace autoIn prima faza, reprezentantii Infotrafic au transmis faptul ca problema a aparut pe sectiunea de cale ferata 802, dupa ce un tren a deraiat la kilometrul 12+780, pe ruta amintita. Si ca la fata locului se fac cercetari si se incearca reluarea cat mai rapida a circulatiei feroviare.

Apoi s-a aflat, de aceasta data dinspre CFR SA, ca a fost vorba despre deraierea unui vagon al unui tren ce apartine unui operator privat de marfa, care transporta deseuri feroase, pe traseul Zalau Nord – Calarasi Nord. Pana ca vagonul sa fie repus pe sina cu o macara de tonaj mare, astfel incat traficul feroviar sa poata fi reluat, CFR a gasit o solutie pentru calatori. “Pana la finalizarea operatiunilor de interventie, CFR SA asigura continuitate in traficul feroviar prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto, pentru trenurile inscrise astazi in circulatie, pe relatia Ciulnita – Calarasi Sud”, transmit reprezentantii companiei, intr-un comunicat.

sursa foto: CFR Calatori/ Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!