AcasăNewsTrei zile de doliu in Spania. Regele si premierul, moment de reculegere...

Trei zile de doliu in Spania. Regele si premierul, moment de reculegere la Barcelona (VIDEO)

In memoria celor 13 oameni care au pierit in urma atacului de ziua trecuta, din orasul spaniol, au fost decretate trei zile de doliu national.

Decizia a fost anuntata vineri de catre premierul Mariano Rajoy, inaltul oficial care a si fost prezent, la orele pranzului, alaturi de Regele Felipe al Spaniei, in Piata Cataluna, din Barcelona, unde s-a tinut un moment de reculegere, in amintirea victimelor carnagiului de seara precedenta.

Va amintim ca au fost 13 decese si in jur de 100 de oameni raniti dupa ce o furgoneta a intrat intr-o zona pietonala din Barcelona, atac incadrat in randul celor teroriste.

[youtube]yLEVxKcl0oc[/youtube]
[youtube]tUzsIQoEttw[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
172 afisari

1 COMENTARIU

  1. Regatul Spaniei o avea servicii de informatii cat are colonia Rromanica,nu cred,de unde si golul privind actiunile de prevenire si combatere a terorismului.Conducatorii Spaniei stiu doar sa tina momente de reculegere si sa decreteze zile de doliu national,cu toate ca cele 14 victime sunt turisti veniti din alte state.Puteau sa previna terorismul islamic fanatic,mai ale in plin sezon turistic,daca serviciile isi faceau mai bine treaba.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger