AcasăNewsTrei turisti cautati cu elicopterul in Fagaras

Trei turisti cautati cu elicopterul in Fagaras

Trei persoane, despre care nu se mai stie nimic de cateva zile, presupunandu-se faptul ca s-ar fi putut pierde pe munte, sunt cautate cu elicopterul.

Este vorba despre doua persoane de circa 60 de ani si de un tanar de 18 ani plecati pe munte de circa o saptamana, dar a caror disparitie ar fi fost anuntata abia in urma cu trei zile.

De altfel, operatiunea aeriana de localizare se desfasoara deja de trei zile, din cate a explicat seful Salvamont Romania, care a subliniat, intr-o interventie telefonica la Antana 3, faptul ca pana sa se porneasca o cautare terestra e nevoie sa se gaseasca un indiciu cu privire la zona in care s-ar putea afla montaniarzii. Totul pentru ca exista un risc crescut de producere de avalanse. „Trebuie sa delimitam zona in care se presupune ca ar fi disparut”, a lamurit Sabin Cornoiu, seful Salvamont Romania.

Aceeasi sursa a explicat si faptul ca, pana sa le anunte disparitia, apropiatii au subliniat faptul ca respectivii obisnuiau sa faca drumetii de mai multe zile pe munte, rastimp in care nu luau intotdeauna legatura cu apropiatii, motiv pentru care rudele nu si-au facut griji cand nu au mai auzit vesti de la ei.

sursa foto: Facebook/Salvamont Neamt

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger