AcasăNewsTrei tineri cercetati pentru ca ar fi santajat o fata de 18...

Trei tineri cercetati pentru ca ar fi santajat o fata de 18 ani cu poze „compromitatoare”

O fata in varsta de doar 18 ani a trecut printr-o experienta pe care nu o va uita prea curand. Tanara a cerut ajutorul politistilor, denuntand faptul ca ar fi fost santajata, pe internet, in legatura cu mai multe fotografii.

S-a intamplat, recent, la Iasi. Trei tineri, cu varste intre 18 si 20 de ani, au ajuns sa fie cercetati de catre oamenii legii, dupa ce, in urma cu doua zile, ar fi fost prinsi in flagrant, de catre politistii de la IPJ Iasi, primind de la fata respectiva suma de 300 de lei.

Din cate sustin oamenii legii, banii ar fi fost pretinsi de respectivii baieti in schimbul asigurarii ca anumite imagini cu tanara in varsta de 18 ani sa nu ajunga in vazul lumii.

„Din cercetarile efectuate de polițisti a rezultat ca, cele trei persoane ar fi santajat-o pe tanara, prin intermediul unei retele de socializare, cu publicarea unor imagini compromitatoare cu aceasta”, mentioneaza reprezentantii IPJ Iasi intr-un comunicat.Ca urmare a celor stabilite, doi dintre suspecti au fost acuzati de santaj, iar celalalt de complicitate la aceasta infractiune.

383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger