AcasăNewsTrei raniti in Capitala, dupa ce o masina s-a facut zob

Trei raniti in Capitala, dupa ce o masina s-a facut zob

Au ajuns de urgenta la spital, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a transformat in cateva clipe intr-un morman de fiare.

Vorbim despre trei persoane aflate intr-o masina implicata intr-un accident violent, produs noaptea trecuta in sectorul 6 al Capitalei, mai precis pe bulevardul Ghencea. O victima a ramas incarcerata, iar o alta a fost aruncata din masina, in urma impactului. Ranitii au fost transportati la doua spitale din Capitala, starea a doi dintre ei fiind mai grava decat a celuilalt. Toti sunt sub supravegherea medicilor, care fac eforturi sa ii ajute sa se insanatoseasca.

Din primele informatii, se pare ca soferul ar fi pierdut controlul volanului, ceea ce a facut ca masina sa se izbeasca de un copac. O ancheta va lamuri cu exactitate conditiile in care s-a produs coliziunea care a bagat trei oameni in spital.

sursa foto: captura Romania TV

219 afisari

2 COMENTARII

  1. Fara obligatii! Simplu si repede! Un film pentru Hollywood! Te poti imbogati! Cel mai bun program! Vrei sa incepi o afacere cu tinta Hollywood? Hollywood are nevoie de un subiect nou de film! Fara griji din partea ta! Proiect B: cel mai performant! Proiect B: garantia seriozitatii! Tinta noastra este Hollywood!Solicita acum detalii la adresa de email: evakiss1956@gmail.com

  2. Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email: best73gold@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger