AcasăNewsTrei procurori cer incetarea activitatii la DNA

Trei procurori cer incetarea activitatii la DNA

La o zi de cand Curtea Constitutionala a publicat motivarea deciziei din 30 ai, privind cererea de revocare a sefei DNA, s-a aflat ca nu mai putin de trei procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie ar vrea sa paraseasca aceasta unitate de parchet. Intre ei, Jean Uncheselu, cel care a l-a anchetat pe Victor Ponta in dosarul in care a fost achitat in prima instanta.

Intr-o viitoare sedinta a Sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, cea din 12 iunie, urmeaza sa se ia in discutie cererile formulate de cei trei procurori anticoruptie. Informatia apare pe ordinea de zi a sedintei, publicata pe site-ul CSM-ului.

Este vorba despre cererile formulate de Ioan Ulici, Jean-Nicolae Uncheselu si, respectiv, Ciprian Vasile Dominte. In timp ce Uncheselu ar vrea sa isi continue activitatea fie la Parchetul de pe langă Tribunalul Dolj fie Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova, Dominte a transmis ca alege sa lucreze pe viitor la Parchetul de pe langa Tribunalul Covasna.

478 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sobolanii parasesc corabia! Pentru ceea ce au facut, pentru vieti si cariere distruse, indiferent unde se vor ascunde, trebuie sa plateasca! Si nu sunt singurii! Trebuie aflati si sa plateasca si cei care care i-au folosit ca slugi, ca unelte iresponsabile, calcand pe cadavre…
    Cateva sugestii…
    Procurorii, ca avocati ai statului, sa fie pusi la locul lor, pe picior de egalitate cu avocatii. NU SUNT MAGISTRATI, NU PROCURORII FAC JUSTITIA! Asa s-a ajuns la situatia de acum, la o republica a procurorilor…
    Sa se revina la normalitate prin interzicerea activitatilor comerciale de catre SRI; prin firmele create, au distrus firmele autohtone, favorizand firmele straine, multinationalele.Sa dea socoteala pentru banii cheltuiti din alocarile bugetare cat si din profiturile realizate din activitatea firmelor proprii, sus mentionate.
    Ar mai fi destule de spus, dar deja m-a apucat greata…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger