AcasăNewsTrei oameni au murit si alti trei au fost raniti intr-un grav...

Trei oameni au murit si alti trei au fost raniti intr-un grav accident, pe DN 2

Experienta traumatizanta pentru sase persoane aflate in doua autoturisme. Masinile s-au lovit frontal, duminca, pe DN 2/E 85.

Accidentul a avut loc inaintea orei 13, pe drumul national ce leaga Focsaniul de Marasesti. Din primele informatii oferite de Centrul Infotrafic al Politiei Romane, coliziunea dintre cele doua masini s-a propus pe raza localitatii vrancene Garoafa.

In cele doua autoturisme se aflau sase persoane -patru adulti si doi copii. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanta si Politie.

Din pacate, potrivit vrancea24.ro, trei persoane au pierit in urma impactului violent, printre victimele pentru salvarea carora medicii nu au mai putut face nimic numarandu-se si o fetita in varsta de trei ani. De asemenea, alti doi adulti si-au gasit sfarsitul in accidentul de pe DN 2. Alte trei persoane- doi adulti si un baietel- au fost ranite si au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Cauzele exacte ale producerii cumplitului accident urmeaza sa fie stabilite de politisti. Din primele informatii, unul dintre autoturisme ar fi ajuns pe contrasens, lovindu-se de cealalata masina, care rula regulamentar.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger