AcasăNewsTrei oameni au murit intr-un teribil accident de TIR, in Suceava

Trei oameni au murit intr-un teribil accident de TIR, in Suceava

Vesti cumplite pentru rudele unor oameni aflati intr-un TIR care transporta lemne implicat intr-un grav accident rutier. Autotrenul plin cu material lemnos a derapat si s-a rasturnat, provocand decesul a trei persoane. Tragedia a avut loc joi, in judetul Suceava.

Toate cele trei victimele- soferul si alti doi pasageri- se aflau in cabina mijlocului de mare tonaj, folosit la transportul de marfa. De aceasta data, TIR-ul era plin cu lemne.

La un  moment dat, ajuns pe pe DN 17, intr-o curba periculoasa, conducatorul auto a pierdut controlul volanului, autotirul nu a mai putut fi stavilit si s-a rasturnat, ajungand in gospodaria unei familii, aflata in imediata apropierea soselei. Impactul a fost atat de violent, incat cele trei persoane si-au gasit sfarsitul chiar la locul accidentului, eforturile medicilor de la ambulanta menite sa ii readuca la viata fiind sortite esecului. Conform Romania TV, specialistii in situatii de urgenta din Suceava s-au chinuit sa ajunga la cabina TIr-ului, pentru a scoate de acolo persoanele aflate in interior.

Politistii ajunsi la locul accidentului vor stabili, dupa masuratori si discutii cu martorii, cum anume s-a produs tragedia rutiera.

sursa foto: rnews.ro

561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger