AcasăNewsTrei militari romani, raniti in Afganistan. Unul dintre ei e in stare...

Trei militari romani, raniti in Afganistan. Unul dintre ei e in stare grava

Vesti rele dinspre Afganistan, mai exact din Kandahar, unde in aceasta dimineata trei conationali aflati in misiune au cazut victime unui incident in urma caruia au ajuns pe mana medicilor.

(foto: replicaonline.ro)

Informatia a fost transmisa chiar din directia Ministerului Apararii. Astfel aflam ca este vorba despre trei militari care fac parte din Batalionul 280 Infanterie Protectia Fortei din Focsani, aflati in Afganistan abia de luna trecuta. Conform MApN, starea a doi dintre militari e stabiila, „al treilea fiind grav ranit”.

Numele lor nu au fost facute publice, din ratiuni de inteles – e nevoie ca intai sa le fie anuntate familiile. Ce se stie, insa, oficial pana la momentul de fata despre cei trei este faptul ca se aflau intr-o misiune, in jurul orei 10, ora Romaniei, intr-un blindat ce facea parte dintr-un convoi de patru autovehicule tip Mine-Resistant Ambush Protected. La un moment dat, un autovehicul-capcana a lovit blindatul si i-a ranit pe cei compatrioti. Militarii focsaneni au primit primele ingrijiri la fata locului, inainte de a fi transportati la spital.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ziceau că de aia avem nevoie de ham-viuri pentru că TAB-urile, făcute în România, nu „oferă destulă protecție”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger