AcasăNewsTrei femei au murit din cauza gripei. Una dintre victime, din Capitala

Trei femei au murit din cauza gripei. Una dintre victime, din Capitala

Medicii de familie cer demiterea consilierului lui Ludovic Orban: ”Îl descalifică”

Gripa a facut noi victime in Romania, alte trei decese cauzate de virusul gripal tip A fiind confirmate, in prima zi a acestei saptamani de catre specialistii de la Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Una dintre pacientele care nu a putut fi salvata de medici este o femeie de 43 de ani din judetul Prahova – despre care se stie ca avea si alte probleme medicale, dar nu e clar daca a fost sau nu vaccinata antigripal.

Alte doua femei – una in varsta de 76 de ani, din Capitala,  si cealalta de 51 de ani din judetul Gorj – au murit din aceeasi cauza. Sursa mentionata transmite ca si aceste doua paciente aveau „conditii medicale preexistente” si ca nu fusesera vaccinate antigripal.

Pana la momentul de fata se stie ca gripa a curmat 23 de vieti in Romania, de la inceputul acestui an.

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger