AcasăNewsTrei femei au fost lovite de o masina, in fata unui liceu

Trei femei au fost lovite de o masina, in fata unui liceu

Momente de cosmar pentru mai multe persoane care se aflau in apropierea unui liceu pitestean si prin fata ochilor carora s-au derulat scene dramatice. Trei femei, printre care si o profesoara, dar si bibliotecara unitatii scolare respective, au fost spulberate de o masina.

Accidentul s-a produs miercuri la pranz, chiar pe trecerea de pietoni pe care victimele apucasera sa paseasca, incercand sa ajunga pe partea cealalta a strazii, folosind marcajul cu „zebra”. Din primele informatii, soferul nu a avut timp sa franeze si le-a lovit in plin pe cele trei femei. Lipsa lui de reactie pare sa fi fost influentata de faptul ca omul vorbea la telefon in momentul producerii incidentului rutier.

La fata locului au sosit medicii de la Ambulanta, care au evaluat starea victimelor accidentului, inainte de a le transporta la spital, pentru investigatii amanuntite si tratament. In zona au aparut si anchetatorii, care urmeaza sa faca masuratori si sa discute cu martorii, pentru a stabili ce anume s-a intamplat si a decide ce masuri legale se impun in cazul soferului.

Sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger