AcasăNewsTrei cutitari din Sectorul 6, prinsi de politisti

Trei cutitari din Sectorul 6, prinsi de politisti

Echipele mixte de politisti locali Sector 6 si lucratorii Sectiei 20 Politie care se aflau in patrulare in zona Bulevardului Constructorilor au retinut, luni dimineata, trei tineri care aveau un comportament ciudat.

Tineri au fugit atunci cand au fost observati de oamenii legii. Dupa ce i-au prins si i-au supus unui control corporal, oamenii legii au descoperit asupra lor mai multe arme albe, respectiv mai multe cutite de diferite dimensiuni.

Cei in cauza au fost predati pe baza de proces verbal lucratorilor Sectiei 20 Politie in vederea continuarii cercetarilor.

In urma constituirii „Zonei speciale de siguranta publica”, politistii locali au intensificat patrularile pe itinerariile prestabilite, in vederea prevenirii si combaterii fenomenelor infractionale, in special infractiunile cu violenta, furturi din locuinte si societati comerciale, furturi de autoturisme, talharii, etc.

Ca urmare, s-a constatat o scadere semnificativa a infractiunilor din zonele mentionate.

Actiunile se vor succeda cu periodicitate pentru cresterea si mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza Sectorului 6.

author avatar
Cristi Ionita
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger