AcasăNewsTrei clujeni au paralizat comunicatiile intre mai multe institutii

Trei clujeni au paralizat comunicatiile intre mai multe institutii

Trei tineri au furat 16 metri dintr-un cablu telefonic din centrul municipiului Cluj-Napoca. Ei au reusit sa paralizeze comunicatiile intre mai multe institutii ale statului.

Tinerii, cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani, au intrat in caminele subterane din Parcul I. L. Caragiale, din centrul municipiului, dupa care au taiat cu bomfaierul cateva sectiuni care insumeaza 16 metri de cablu – totul cu scopul de a obtine venituri din vanzarea lor la fier vechi.

Divizia 4 Infanterie si Tribunalul Cluj au ramas fara linii telefonice dupa isprava celor trei. De frica politistilor, suspectii au facut tot posibilul sa scape. Doi au reusit sa fuga, dar au fost retinuti dupa cateva ore. „Doi din ei au fugit, iar al treilea a chemat un taxi, in care avea de gand sa puna ce au apucat sa taie, sectiuni din cei 16 metri de cablu de cupru. Ceilalti doi au fost prinsi dupa cateva ore”, a aratat ZIUA de CLUJ.

Ei au fost arestati pentru 29 de zile pentru furt calificat si pentru ca au atentat la siguranta nationala, arata sursa mentionata anterior.

Sursa foto: Ziua de Cluj.

 

author avatar
Anca Murgoci
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger