AcasăNewsTrei candidati la sefia PICCJ au termen pana dupa-amiaza sa-si completeze dosarele

Trei candidati la sefia PICCJ au termen pana dupa-amiaza sa-si completeze dosarele

In afara lui Augustin Lazar, procurorul general in exercitiu, care a intrat in competitia pentru un al doilea mandat cu un dosar de candidatura complet, toti ceilalti candidati au omis sa ataseze la mapa cate un document.

Astfel ca trei dintre cei patru aspiranti la functia de procuror general trebuie sa isi completeze, pana cel tarziu luni, 1 aprilie, la ora 17.30, dosarele de candidatura. Abia dupa aceea, institutia condusa de catre Tudorel Toader va publica lista cu candidatii care indeplinesc conditiile de participare la procedra de selectie, dar si data la care va avea loc interviul.

Din cate a anuntat inca de vineri Ministerul Justitiei, Drilea – Marga Pompiliu Marian are de prezentat „declaratiile prevazute de art. 54 alin. (2) raportat la art. 48 alin. (10-11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare”, Scutea Gabriela dovada indeplinirii conditiilor de vechime prevazute de lege, in timp ce Horodniceanu Daniel – Constantin trebuie sa isi completeze dosarul de candidatura pentru noua functie la care aspira cu „declaratia din care sa rezulte ca nu are au un interes personal, ce influenteaza sau ar putea influenta indeplinirea cu obiectivitate si impartialitate a atributiilor prevazute de lege”.

sursa foto: Facebook

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger