AcasăNewsTrei barbati au murit intr-o fantana din Timis

Trei barbati au murit intr-o fantana din Timis

Un tanar de 25 de ani, tatal acestuia, dar si un vecin care le sarise in ajutor au pierit in conditii cumplite, intoxicati intr-un put ingust.

Locuitorii unei comune din Timis au stat cu sufletul la gura pe tot parcursul operatiunii de amploare menite sa ii scoata la suprafata pe cei trei barbati. Din care se pare, tanarul ar fi intrat, seara trecuta, in fantana cu o motopompa alimentata pe benzina, cu gandul sa curete acel put. I s-a facut rau de la gazele emanate de acea pompa, iar tatal a sarit imediat sa il ajute. Doar ca niciunul dintre ei nu a mai reusit sa iasa la suprafata. In aceste conditii, un vecin a intervenit, in incercarea de a-i salva. Doar ca nici acesta din urma, un barbat in varsta de 37 de ani, potrivit Antena3, nu a mai iesit la suprafata.

Salvatorii de la ISU Timis au facut eforturi sa ii scoata cat mai repede din fantana ingusta, in speranta ca medicii veniti in curtea in care s-a produs tragedia ii vor putea salva. Din pacate, insa, nu a fost chip, in toate cele trei cazuri fiind declarat decesul.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger