Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Trebuie sa declari veniturile din afara pana pe 15 iulie

Trebuie sa declari veniturile din afara pana pe 15 iulie

Autor:

Persoanele fizice care au obtinut in 2017 venituri in afara Romaniei vor fi obligate sa le declare Fiscului, pentru impozitare, pana cel tarziu la 15 iulie 2018, potrivit noului mecanism de declarare si plata pentru persoanele fizice.

 

euro 720x438 Trebuie sa declari veniturile din afara pana pe 15 iulieRaportarea se va face prin intermediul unei declaratii fiscale unice, in locul formularului 201, vizati de depunerea documentului fiind atat cei care stau in Romania si obtin bani din strainatate, cat si cei care, desi stau in strainatate si obtin bani acolo, vin des in Romania. Astfel, impozitarea in Romania a banilor obtinuti in alte tari se va face cu ajutorul declaratiei unice, pana la data de 15 martie a anului urmator celui de realizare a venitului. Totusi, pentru anul 2018,  romanii care au obtinut venituri in strainatate in 2017 vor trebui sa le declare pana la 15 iulie. Pana acum, veniturile din strainatate se declarau prin intermediul formularului 201, al carui termen-limita de depunere la ANAF era 25 mai a anului urmator celui de realizare a venitului.


2 comentarii to Trebuie sa declari veniturile din afara pana pe 15 iulie

  1. ??????

    Apreciați că ăștia de la PSD și ADLE consideră că în afara României nu s-a descoperit “stopajul la sursă” sau că pe la vămi sau prin bănci s-ar putea introduce bani neimpozitați în țară ?

  2. ??????

    Considerați că la Ministerul de Finanțe ar trebui aplicate măsuri de simplificare și de reducere a cheltuielilor ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!