AcasăNewsTraumatizata in plina strada: Femeie muscata de caine, in Capitala

Traumatizata in plina strada: Femeie muscata de caine, in Capitala

La o saptamana de la tragedia prin care a trecut familia lui Ionut, baietelul ucis de maidanezi, o batrana a trecut printr-o experienta ingrozitoare, in plina strada, si a ajuns pe mana medicilor.

Femeia in varsta de 84 de ani a fost muscata de un caine, de aceasta data unul care avea stapan, insa acesta din urma nu a avut suficienta grija de el, cat sa evite incidentul dureros pentru biata femeie. Totul s-a intamplat pe o strada din sectorul 4 al Capitalei, potrivit B1.ro.

Dupa ce cainele sau si-a infipt coltii in piciorul pensionarei, stapanul patrupedului nervos s-a ales cu o amenda. Asta in timp ce victima a fost dusa la spital, pentru a primi ingrijiri medicale. Incidentul a avut loc la opt zile de la nenorocirea ce s-a abatut asupra familiei baietelului in varsta de patru ani, sfasiat de cainii comunitari, in zona Parcului Tei, din sectorul 2 al Capitalei, si in ziua in care Camera Deputatilor a adoptat legea ce permite eutanasierea cainilor fara stapan care nu sunt adoptati sau revendicati in 14 zile de cand ajung in adaposturi.

Sursa foto: bzi.ro

443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger