AcasăNewsTransplant de par la clinica lui Ronaldo

Transplant de par la clinica lui Ronaldo

Atacantul lui Juventus va deschide o clinica de implanturi capilare la Madrid si va fi prezent la inaugurare la 18 martie.

Afacerea va fi condusa de iubita starului lusitan

Centrul respectiv, aflat in proprietatea grupului Insparya, al carei co-fondator este fotbalistul lusitan, are o suprafata de 2.500 mp, in care vor lucra 150 de persoane capabile sa efectueze 18 implanturi pe zi, in schimbul unor sume cuprinse intre 3.000 si 6.000 de euro, scrie cotidianul La Vanguardia.Insparya Hair Medical Clinic SL, cu un capital initial de 200.0000 euro, va fi condusa de Georgiana Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, care va indeplini rolul de administrator.”Pe langa fotbal, sunt pasionat de sanatate, tehnologie si cercetare. Acestea sunt sectoare in care imi doresc sa investesc. Vreau ca prima clinica sa fie deschisa la Madrid, un oras in care am locuit timp de multi ani”, a precizat Ronaldo intr-un comunicat.
Investitia initiala a jucatorului portughez in noua sa clinica se ridica la un milion de euro, insa Ronaldo si-a propus sa devina un lider mondial in acest domeniu, in urmatorii ani, iar in acest scop urmeaza sa mai investeasca inca 25 milioane euro.

author avatar
Andrei Coman
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger