Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Traian Ungureanu il face de ras pe Traian Basescu

Traian Ungureanu il face de ras pe Traian Basescu

Autor:

Cu siguranta ca ati auzit de Traian Ungureanu, unul dintre cei mai aprigi adulatori ai fostului presedinte Basescu. Omul era atat de servil incat si uitase ca mai exista si alta pozitie in afara de cea numita “pres” in fata lui Basescu.

 

ungureanu PDL Traian Ungureanu 720x417 Traian Ungureanu il face de ras pe Traian Basescu

Ungureanu, devenit luciditatea in persoana il face tampit pe fostul sau stapan, Traian Basescu

Dar, cum Basescu nu mai e ce-a fost, desi inca mai da semne de mica tiranie in micropartidul sau, mirosul de sange cald i-a trezit instinctele de carnasier marelui scrib Ungureanu. Dupa cum stiti, recent, Base a fost prezent la Chisinau, ca figura deosebita in cadrul unui miting prounire. Acolo el a racnit, a clipit des si a lacrimat ca o domnita aflata la ananghie. Tema, unirea cu Basarabia, este una draga politicianului. De ce n-a facut el acesta unire cat a fost presedinte nu stim, dar acum numai unificarea ii curge prin vene. Atent nevoie mare la miscarile geopolitice, ganditorul Traian Ungureanu a prins momentul sa-i dea o lectie grea mentorului sau politic. traian basescu MEDALION jpg 720x462 Traian Ungureanu il face de ras pe Traian BasescuCa orice mazgalitor de litere, Traian Ungureanu are, si el, un blog frecventat de nimeni. Acolo, Ungurenu l-a lovit sub centura pe fostul sau stapan elucubrand la greu despre … Unire. Iata un fragment de intelepciune: “In primul rand, sa nu mai fim excesiv de prosti. Sa nu mai trancanim in spume pe tema Unirii cu Moldova. Pana si Dragnea, micul satrap judetean, e, mai nou, Unionist solemn. Dezgustator! Mai bine zis, exact pe gustul Rusiei.(…) Chiar si faimoasa, distinsa si abila Unire in cuget si simtiri europene cu Moldova e o tampenie de medaliat la mondialele handicapatilor. Ne vom uni cu Moldova sub cupola UE in ziua in care UE va fi un monstru fugarind Rusia spre Pacific. Toata lumea stie ca ziua aceea e programata imediat dupa Pastele Cabalinelor si, in consecinta, calareste tema Unirii in granitele UE ca sa se dea educat si sa mai consume timp. Si, apoi, chiar trebuie sa dam din gura despre o Unire imposibila in viitorul imediat? Cine tace sau critica e anti-basarabean sau anti-roman? Macar atat lucru putem face: sa ne pastram decenta si sa nu mai livram Rusiei marfa pe gratis. Ar fi mult mai mult decat expulzarile de diplomati”. Ei, ati vazut cum musca ‘telectualu’ mana care l-a hranit? Pai, e frumos sa-l faci tampit si handicapat pe domnu’ sefu’ tau?


2 comentarii to Traian Ungureanu il face de ras pe Traian Basescu

  1. cobe

    Asta a fost pres in fata fostului stapan si acum este o rama cu nas de ratan scormonind in mocirla prea iubita si foarte placuta unde se si balaceste,ratan in toata capacitatea.

  2. Radu

    Daca blogul lui TRU (de fapt, al ziarului “Adevarul”) este “frecventat de nimeni” si Andrei Coman l-a frecventat, se poate conchide ca Andrei Coman este nimeni.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!