AcasăNewsTraian Basescu, un farsor expirat

Traian Basescu, un farsor expirat

Intaiul hahaitor al tarii stie cel mai bine unde e carciuma Ciresica. Despre restul n-are amintiri

Fostul presedinte isi joaca, in continuare, rolul de politician, chiar daca numarul privitorilor in gura lui se apropie vertiginos de zero. La cat tupeu are in el, nu se simte deranjat de asta. Stie ca oricate prostii ar debita, inca se mai gaseste cate unul care sa ramana cu capul dat pe spate de uimire. Ceea ce nu stie este ca i-a trecut timpul si ca nimeni nu il regreta, exceptie facand doar cei foarte apropiati, din cardasiile politice si de interese, alaturi de care a facut Romania praf.

Intaiul hahaitor al tarii stie cel mai bine unde e carciuma Ciresica Despre restul n are amintiri

Nici macar in ultimele momente ale existentei sale politice, Traian Basescu nu se lasa si mai arunca pe piata cate o petarda menita sa atraga atentia asupra lui. Nu-l intereseaza mandatul de europarlamentar, e satul, vrea doar sa-si termine mandatul de senator, dupa care sa se apuce de scris, sa-si povesteasca secretele.

Cine si de ce se teme

Multi spun ca sunt destui cei care se tem ca deja le-a venit sorocul si ca Basescu ii va da in vileag. Nimic mai neadevarat, pentru ca fostul presedinte, in cel mai bun caz, va pune pe hartie povesti care sa nu deranjeze pe nimeni. Credeti, bunaoara, ca va spune ce combinatii au stat in spatele afacerii Alro Slatina? Cat au pierdut romanii si cat au castigat rusii din combinatiile cu energie electrica ieftina? Sau cine au fost oamenii din umbra care si-au umplut tescherelele si la cat se ridica sumele rostogolite dintr-o parte in alta? Credeti ca va deschide gura si va povesti despre combinatiile cu GAZPROM? Basescu poate fi ticalos cat cuprinde, dar nu nebun. Cred ca nici nu a auzit de astia cu gazul, asa ca, ce sa spuna? Ce sa spuna, ca sa continui, despre terenul de la Nana si cum a ajuns el vecin de afacere cu Elena Udrea? Nu stie nimic, in mod sigur. Si, la fel, nu stie nici unde au disparut cele 20 de miliarde de euro luate imprumut de la FMI, despre care, pe piata, se spune ca au disparut in afacerea ANRP. Basescu nu stie nimic nici despre disparitia flotei Romaniei, nici despre combinatiile cu tigani in care a fost amestecat inclusiv fratele, Mircea Basescu. Si atunci, cine si de ce se teme?

Gratieri pe muzica lautareasca

Traian Basescu este un inocent care nu a auzit despre statul paralel. Nu a auzit ca tripleta Kovesi-Maior-Coldea isi facea de cap sub nasul lui. El i-a pus in functii, desigur, dar asta nu inseamna ca tot el a si construit sistemul prin care se distrugeau vieti si destine. El i-a pus sa lupte impotriva coruptiei. Ca a iesit altceva nu mai este vina lui. Nici macar despre Nicoleta Constantin Maracine, avocata mafiei imobiliare, nu stie prea multe. E drept ca a gratiat-o de doua ori, dar era o femeie cu sase copii, amarata, si asta l-a impresionat pana la lacrimi, asa ca mai bine sa piarda Primaria Capitalei niste imobile si sa nu declare recurs decat sa ii mai faca si el un rau, deschizandu-i poarta puscariei. Ca avocata si fratele ei, alt gratiat de-al lui, dar pentru talharie, sunt amandoi frati cu Camelia Stoian, cantareata lui preferata de la Ciresica, este altceva. E un fapt de viata, dom’le, si despre asta chiar o sa scrie. Muzica lautareasca, Ciresica dragostea mea, dans cu tigancile, briza care adia usor, vinul rece si bun, asta sunt subiecte, nu ca a facut el o smecherie cu casa din Mihaileanu.

Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!

Sigur ca in regimul lui s-au taiat salarii, s-au taiat pensii, s-a marit TVA si s-au inchis spitale si scoli, dar asta cerusera FMI si Comisia Europeana. Cand, ulterior, Comisia Europeana le-a declarat masuri abuzive, cu specificatia ca nu a cerut niciodata asa ceva, subiectul a fost inchis imediat, caci presedintele nu minte. Poate ca nu minte, el are probleme doar cu adevarul. Iar cand ajunge in punctul asta hahaie golaneste, mutand centrul atentiei pe „sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!”. Chiar asa, sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu, ca Basescu n-a avut si vreo combinatie cu Elena Udrea. Cum de i-o fi scapat?

author avatar
Valentin Boeru
3.171 afisari

5 COMENTARII

  1. Sinistru și grotesc personaj. Și insalubru. Ne-a târât 10 ani în mizerie. Zece ani sunt mulți. Pierduți. Acidă și exactă radiografie a infamului. Fiecare cuvânt lovește ca o ghiulea. Un bine-venit remember. Mulțumim.

    • Din pacate, animalul politic nu o sa infunde puscaria. Americanii nu-si tradeaza partenerii.

  2. Toate bune si frumoase ,sa se faca dreptate si toti cei implicati in devalizarea statului roman sa crape in puscarii . Daca privighetoarea Udrea incepe sa ciripeasca , o sa se stabileasca ca afacerile sunt transpartinice si transideologice . Ce ne facem cu situatia in care TelDrum se asociaza cu gruparea de la Golden Blitz- Euro Construct Trading 98- si cu comportare Elenei Udrea in calitate de Ministru al Dezvoltarii (?) cand Comisia Europeana a suspendat in plina criza economica fonduri de 800 milioane de euro ? Pe cand era ministru in 2011, ELENA UDREA L-A IERTAT PE LIVIU DRAGNEA , pe atunci seful C.J. Teleorman , DE CORECTII FINANCIARE IN PLIN SCANDAL LEGAT DE SUSPENDAREA ACCESULUI LA FONDURI EUROPENE . Contractul de asociere dintre TelDrum si Euro Construct Trading 98 a fost semnat pe 30 0ct.2009 ,inaintea alegerilor prezidentiale din 22 nov. 2009 , cand s-au infruntat Traian Basescu si Mircea Geoana . Liviu Dragnea era pe atunci Secretarul General al PSD , mana dreapta a lui Geoana . Actul de clementa al Elenei Udrea pentru Liviu Dragnea s-a bazat pe o hotarare judecatoreasca NEDEFINITIVA in 2011 , devenita DEFINITIVA abia in 2013 . Cititi , pentru conformitate , articolul lui Claudiu Zamfir si Dan Tapalaga din 17 nov.2017 in HotNews. ro ( Cu cine era asociat TelDrum pe vremea cand Udrea era la Ministerul Dezvoltarii iar Dragnea sef la C.J. Teleorman ) , va convingeti ca afacerile SUNT TRANSPARTINICE si TRANSIDEOLOGICE si ca BANII N-AU MIROS !

  3. De acord cu articolul,integral,dar cine e de vina ? Face rating,pe semne !De ce este,inca,promovat ,totusi ? As fi curios,daca,inainte de o emisiune in care,ca de obicei bate campii,sa-i propuna un realizator o proba cu alcool-testul si sa-l intrebe unde a lipsit recent,aproape o luna de zile.Vreun tratament adecvat,vreo clinica,de ce nu ?Apoi,cu rabdare,pe indelete,ce mai e cu afacerea Nana,spre pilda,unde ne spunea tuturor ca,de fapt,el e cel care trage sforile,fie-sa fiind doar un interpus ! Asta ca proba de sef de stat,dotat cu o constitutie,cu institutii destinate sa o apere ! Ce sa ne mai miram,atunci ?

  4. Nu cred ca e vina bastardului. A fost un plan Fbi anticoruptie care a dat gres. Făcându-se muci personaje din anturajul ciclopului au profitat de deep state. Acun ce mai putea face ciclopul pt a scoate tara la mal. A reusit sa ducă la mal un vapor gigant, epava e adevărat la adus submarin nu marin. Fiind primul care de salvează s-a salvat. Nu si tara. Tara pluteste parca in deriva undeva la un tarm dar in adancuri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger